Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195467
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Czy po takim zwieńczeniu historii o bohaterach mogą zrobić jeszcze coś większego? Myślę że po tym co zobaczyliśmy do tej pory nadszedł czas na Galactusa. Chyba nie ma potężniejszej istoty w Universum Marvela. O ile się nie mylę, jeśli tak to poprawcie mnie.

rony123

Nie wiem czy silniejszy ale też czekam na Annihilusa..

ocenił(a) film na 8
wort801

Mają czas, muszą budować nowe historie i splatać je w kolejny film o Avengers co pewnie jakieś czas zajmie a muszą przebić Thanosa. Boję się jednak że pójdzie to w kierunki Kapitan Marvel czyli bohaterki granej przez aktorkę drewnianą aż do bólu bo skoro wykręciła taki zysk to nic ich nie powstrzyma przed obniżeniem lotów przy kastingach na nowe postacie w MCU.

rony123

Mam nadzieję,że nie MCU potrzebni są tacy aktorzy jak RDJ czy Chris Evans , którzy moim zdaniem byli idealni w swoich rolach. Trzymam kciuki,aby Kevin Feige i spółka ponownie odnieśli sukces z nowymi historiami.

ocenił(a) film na 8
alibaba_4

Oby im się udało bo tak naprawdę z wyjątkiem Kapitan Marvel Feige nie pomylił się w obsadzaniu aktorów w rolach bohaterów i oby nadal miał takiego nosa jak do RDJ, Evansa czy Ruffalo.

rony123

Zgadzam się, trzymajmy kciuki za dobre castingi i pomysły.

ocenił(a) film na 8
rony123

Nie mam żadnego problemu z Cap Marvel, poza tym, że było jej za mało w "Endgame".