Mi czegoś tutaj zabrakło, sam Thanos mnie pozytywnie zaskoczył w sumie bardzo go lubię i rola zagrana była mega kozacko. Wiele osób się czepia jego siły, ale pamiętajmy że nigdy nie było powiedziane jak jest silny i widać, że jest o wiele silniejszy nawet od kapitan marvel, dodam że jak walczył z Scarlet Witch miał zbroję i broń widać, że zbroja była specjalna nawet coś mu mogła dawać siły widać jak pękała to była połączona, coś jak zbroja starka tylko w innym wydaniu i to mogło mu pomóc :) banalne zakończenie ze Starkiem i Kapitanem :) brakuje mi czegoś tutaj i smutno że to niby koniec ,Mam kilka pytań.
Thanos nie żyje czy wrócił do swojej lini czasowej?
Jak wrócił czy będzie to pamiętał ?
Dlaczego Kapitan Ameryka się zestarzał Jak normalny człowiek ?
Kim był ten ostatni chłopak u Starka na pogrzebie ?
Jak myślicie będzie kontynuacja tego? Osobiście uważam że będzie szukana Gamora ? Bo wyświetlił ją na ekranie jej facet!
Czyli wątek Thanosa jeszcze ma szanse? Może nawet przejdzie na stronę dobra?
Parafrazując Siarę, Thanos is zdechł. Kapitan się zestarzał bo nie wrócił przez portal Bannera tylko przeżył swoje życie z Peggy, gdy bo dostarczeniu kamieni cofnął się do swoich pierwotnych czasów. Ostatni chłopak na pogrzebie to ten dzieciak, który mu pomagał w Iron man 3. W GoG vol 3 pewnie Quil będzie szukał Gamory i wątek będzie się mieszał z Adamem Warlockiem.
To jak Thanos zdechł Gamora też zdechła, co do kapitan ameryka on trochę inaczej się starzeje ?
Ma inny metabolizm przez serum więc pewnie starzeje się wolniej. W końcówce Endgame ma ponad 110 lat
Dla mnie to nie ma sensu i słabo to zakończyli :) a tamten kapitan z tamtych czasów był jeszcze w lodzie?