Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 196 tys. ocen
8,0 10 1 195552
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Koniec Gry

ocenił(a) film na 8

Mi czegoś tutaj zabrakło, sam Thanos mnie pozytywnie zaskoczył w sumie bardzo go lubię i rola zagrana była mega kozacko. Wiele osób się czepia jego siły, ale pamiętajmy że nigdy nie było powiedziane jak jest silny i widać, że jest o wiele silniejszy nawet od kapitan marvel, dodam że jak walczył z Scarlet Witch miał zbroję i broń widać, że zbroja była specjalna nawet coś mu mogła dawać siły widać jak pękała to była połączona, coś jak zbroja starka tylko w innym wydaniu i to mogło mu pomóc :) banalne zakończenie ze Starkiem i Kapitanem :) brakuje mi czegoś tutaj i smutno że to niby koniec ,Mam kilka pytań.

Thanos nie żyje czy wrócił do swojej lini czasowej?
Jak wrócił czy będzie to pamiętał ?
Dlaczego Kapitan Ameryka się zestarzał Jak normalny człowiek ?
Kim był ten ostatni chłopak u Starka na pogrzebie ?
Jak myślicie będzie kontynuacja tego? Osobiście uważam że będzie szukana Gamora ? Bo wyświetlił ją na ekranie jej facet!
Czyli wątek Thanosa jeszcze ma szanse? Może nawet przejdzie na stronę dobra?

ocenił(a) film na 9
swiebodzka11

Parafrazując Siarę, Thanos is zdechł. Kapitan się zestarzał bo nie wrócił przez portal Bannera tylko przeżył swoje życie z Peggy, gdy bo dostarczeniu kamieni cofnął się do swoich pierwotnych czasów. Ostatni chłopak na pogrzebie to ten dzieciak, który mu pomagał w Iron man 3. W GoG vol 3 pewnie Quil będzie szukał Gamory i wątek będzie się mieszał z Adamem Warlockiem.

ocenił(a) film na 8
Tybald

To jak Thanos zdechł Gamora też zdechła, co do kapitan ameryka on trochę inaczej się starzeje ?

ocenił(a) film na 9
swiebodzka11

Ma inny metabolizm przez serum więc pewnie starzeje się wolniej. W końcówce Endgame ma ponad 110 lat

ocenił(a) film na 8
Tybald

Dla mnie to nie ma sensu i słabo to zakończyli :) a tamten kapitan z tamtych czasów był jeszcze w lodzie?

ocenił(a) film na 9
swiebodzka11

Pojęcia nie mam. Pętle czasu rzadko kiedy są dobrze i logicznie wytłumaczone. Ja jedynie cieszyłem się filmem i nie przywiązywałem uwagi do szczegółów.