Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195467
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Sorry, ale dla mnie Brie jest drewniana, nie dorasta do pięt Scarlett Johanson czy Gal Gadot w roli superbohaterki. Dobrze ze nie zepsuła filmu, ze było jej mało, w końcu miał się skupić na OG Avengers. Musi mieć jakiś układ z Feige w końcu dotychczas Marvel dobrze trafiał z obsada

ocenił(a) film na 1
bejbi_dzejms

myślę, że to kwestia gustu. Mi kapitan marvel bardzo się podobała (film). W EG bardzo ograniczyli jej rolę i bardzo dobrze, bo to nowa postać a EG był podsumowaniem straszych postaci. Ale ogólnie bardzo podoba mi się jej styl grania - jest dla mnie nieszablonowy. Ona jeszcze będzie miała swoje 5 minut ;)

ocenił(a) film na 8
Himeko_Kuran

Oczywiście, kwesta gustu, jak mówisz. Mnie jednak jej aktorstwo przesłania jej osobowość (dość wymowne w tej kwestii są tzw press junkets, jak ona się zachowuje, brrrr) Uważam ze dobry reżyser jest w stanie z niej wyciągnąć dobra grę. W swoim filmie miała 2 reżyserów a i tak wypadła blado. Do tego jej film zrujnował Nicka Fury i w ogóle namieszał. Ale to nie jej wina. Teraz chodzą słuchy ze chce reżyserować film dla MCU. Ciekawe...

ocenił(a) film na 1
bejbi_dzejms

Właśnie ogólnie zauwazylam, że dość często osoby które fatalnie oceniają kapitan marvel kierują się nie tyle postacią która gra tylko osoba która ta postać gra - często nie piszą tylko kapitan marvel tylko imię i nazwisko tej aktorki. Ja ogólnie nie interesuje się aktorami i hoolywood i tak naprawdę nie wiem nic o aktorach którzy grają dane postacie. W 99% nie wiem nawet jak się nazywają aktorzy którzy grają dane postacie. Jednak rozumiem takie osoby bo jeśli wie się że ktoś nie jest fajna i sympatyczna osoba to później ciężko polubić postać która taka osoba gra