Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 196 tys. ocen
8,0 10 1 195776
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

https://youtu.be/z3ND5ldU8Xw
Oj będzie petarda coś czuję ale nic więcej nie pokazali szkoda ale co dzień jest bliżej premiery nie mogę się doczekać

ocenił(a) film na 7
mateusz dobosz

Obstawiam że Tonego uratuje Walkiria lecąca statkiem Arcymistrza który był na pokładzie tego więszego statku którym wracali Thor i reszta

ocenił(a) film na 10
Marcin5800

Ciekawe, może tak być. Trochę jestem zawiedziona zwiastunem, za dużo nie zdradzili. Liczyłam na Kapitan Marvel w zwiastunie.

ocenił(a) film na 8
Itsashrose

kurcze a już myślałem, że tylko mnie zawiódł zwiastun, może za duży hype był a może dlatego, że nie pokazali kompletnie nic...

ocenił(a) film na 10
Dworsky0

pozostaje czekać na następny zwiastun :) chociaż miło było zobaczyć znowu Hawkeya, jednak zwiastun infinity war było o wiele lepszy

ocenił(a) film na 8
Itsashrose

I to jest właśnie dobre w tym zwiastunie, że nic nie pokazał. No, przynajmniej nie za dużo :D imo ofc

Itsashrose

Po pierwsze, to bardzo dobrze, że za dużo nie zdradzili. Po drugie, pierwsze trailery są zawsze gorsze w przypadku Marvela. Drugi trailer Infinity War wielokrotnie przewyższał pierwszego. Drugi trailer Captain Marvel jest bardzo dobry, gdzie pierwszy był słaby.

LordRahl

Zdaje się, że to jest właśnie praktyka Marvela - pierwszy zwiastun pokazuje głównie nastrój i atmosferę w filmie, a dopiero drugi zdradza na czym skupiać się będzie fabuła :)

ocenił(a) film na 4
Mart_13

Tsa, nastrój i atmosferę. Pierwszy zwiastun AoU - muzyka tworzyła znakomity klimat bliższy CA:WS niż pierwszym "Avengers". Dostaliśmy pociętą wydmuszkę pełną humoru niższego lub wyższego lotu... W przypadku IM3 to chyba każdy zwiastun kompletnie zakłamywał klimat :P

Bianka_Lg

Za to zwiastuny A:IW były niczym przy samym filmie, mimo że to jedne z najlepszych trailerów ostatnich lat. Biorąc pod uwagę, że A4 tworzą ci sami ludzie, to można z dużym prawdopodobieństwem założyć, że to będzie film wielokrotnie lepszy niż pokazują to trailery.

ocenił(a) film na 4
LordRahl

Albo okaże się, że zwiastun w całości jest fakem, łącznie z tytułem ;P

ocenił(a) film na 8
Itsashrose

To nie zwiastun, tylko teaser a pokazali niewiele, bo pewnie CGI jeszcze nie jest gotowe, zauważcie, że nie pokazali efektów specjalnych i Rocketa.

Marcin5800

Tonego uratuje Pepper w zbroi Rescue-Gwyneth Paltrow dodała zdjęcie na Instagrama w tym stroju. Jestem na 90 procent tego pewna. Albo Kapitan Marvel.

mateusz dobosz

Po pierwszym trailerze spodziewałam się tylko tytułu, bo był na niego straszny hype. Nie jestem zawiedziona.

użytkownik usunięty
mateusz dobosz

Ant man wygrał w końcówce. Najlepszy moment.