Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195416
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Tak się zastanawiam czy ten film ma sens. No bo skoro Thanos przeniósł się z czasów pierwszych Strażników Galaktyki kiedy jeszcze nie miał kamieni i teraz zginął to niejako nie mógł dokonać tego wszystkiego czego dokonał w Infinity War. Więc niejako wydarzenia z aktualnego filmu tracą rację bytu. Paradoks.

ocenił(a) film na 10
Yokes

Oglądałeś uważnie film? Wiele razy było wspominane, że to co się wydarzyło to się wydarzyło i nic już tego nie odkręci. Tak samo w innej linii zabicie Thanosa, który jest dzieckiem nie wpłynęłoby na główną linię, w której są bohaterowie. Inna rzeczywistość ta z której Thanos przeniósł się w przyszłość zostanie bez niego.

ocenił(a) film na 8
michal98_filmweb

Trochę przysypiałem. A czyli w sumie to sobie obejrzeliśmy wiele linii czasowych, akurat tych które układają się w zwycięstwo nad Thanosem? No ale zresztą dobrze by było ubić Thanosa jako dziecko bo by stworzyli linię gdzie nie byłoby w ogóle tego polowania.

ocenił(a) film na 8
Yokes

Czyli w sumie jest więcej rzeczywistości gdzie wygrali z Thanosem. Strange się mylił :)

ocenił(a) film na 1
Yokes

https://www.youtube.com/watch?v=d5DqcBJ7WvQ
z podziękowaniami dla osoby, która mi ten link udostępniła bo też miałam z tym problem :)

ocenił(a) film na 6
Yokes

Thanos i podróż w czasie...
Aby moc podrozowac w czasie nalezy miec kostium ktory pomniejsza do nano nano mikro mikro rozmiarów
Jakim cudem Thanos i cala jego Armia przeniosla sie w przyszlość?

ocenił(a) film na 8
ramta

może armia nie przeniosła się w czasie, może wezwał ich po prostu z głębi galaktyki w przyszłości? Ale ciekawe pytanie. ;)

ocenił(a) film na 1
Yokes

wśród armi Thanosa są osoby zabite w IW więc ewidentnie przybyli z przeszłoścci....

ocenił(a) film na 1
ramta

bardzo dobre pytanie...