Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210868
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Temat poświęcony najnowszym newsom i ciekawostkom, jak i zarówno plotkom dotyczącym Avengers Infinity War. Zapraszam do wrzucania newsów i dyskutowania!

marvelfan_filmweb

Ciekawe tylko jakie to są kamieni czyy nawet wymyślone bo Marvel nie pozwolił na całkowite nawiązanie

LordVader345

napewno jest tessract i kamien rzeczywistosci ktory hulk wsadzil do arsenala robota ktorego stworzyl howard stark by byl jego przyjacielem i pewnie jeszcze space gam , soul gam i time gam

marvelfan_filmweb

Teseract to space gem...
Więc pozostaje kamień mocy i kamien duszy i umysłu

LordVader345

kamien umyslu ma vision ,kamien duszy byc moze warlock a kamien mocy strange co uwazacie ?

LordVader345

kamień mocy to glob ze strażników....

Cappy_450_

Wiem, pomylilem się... Ale to było prawie rok temmu...

Zartanxxx

Vision? Człowiekiem? Co ci po głowie chodzi?!

ocenił(a) film na 10
Wojtek_Cichocki

właśnie też tak pomyślałem LordVader345 XD

ocenił(a) film na 10
AreXsoN

Wojtek_Cichocki****

ocenił(a) film na 7
LordVader345

Na razie są tylko plotki, do zwiastuna będą one w większości obecne. Czekajcie cierpliwie, Disney ma dość dużo filmów, bo SW i spin-offy SW, Piraci z Karaibów 5, Strażnicy Galaktyki 2, Thor 3, jeszcze pewnie dojdzie Indiana Jones 5.

LordWieslaw55

Zobaczymy :-)

użytkownik usunięty
raptor59

Dla mnie ważne żeby Czarna Wdowa nie zginela xd
Wg. mnie Thanos zabije Visiona, zeby zdobyc Kamien Umyslu, Tesseract juz ma, pojdzie do Kolekcjonera po Eter, do Nova Corps po Glob, K. Czasu pewnie bedzie mial Strange (o ile to nie Obelisk z Agentow TARCZY) to tez mu go zabierze a K. Duszy Adam Warlock i jemu tez zabierze.

Gdzie ma Tesseract ? Z tego co wiem sześcian jest w Asgardzie i ma go Heimdall

Zartanxxx

Ja jestem pewien że Teseract zabierze ostatni

LordVader345

Tak, lub Mind Stone

Zartanxxx

moim zdaniem thanos ostatni zabierze kamien umyslu lub tesseract zreszta tego jeszcze nie wiadomo moze sie tez okazac ze w tej czesci zdobedzie wszystkie kamienie i rekawice a w drugiej beda z nim walczyc avengersi polaczeni ze straznikami i moze z daredevilem tez polaczeni

marvelfan_filmweb

Jeśli nie pokażą tego jak Thanos zdobywa kamienie to strzelą sobie sami w stopę a na logikę teraz- Ragnarok jest filmem poprzedzającym IW więc Tesseract powinien zgarnąć ostatni

Zartanxxx

no tak powinien tesseract zdobyc ostatni jak ci sie podobaja nowe plakaty ant mana ? zartanxxxie ?

marvelfan_filmweb

Fajne! Szczególnie ten drugi

LordVader345

a ktory to z iron manem , capitanem mlotem thora , wdowa czy moze z hawkeyem ?

marvelfan_filmweb

Hmmmm chyba z Iron Manem chociaż mi osobiście się średnio podobają

Zartanxxx

no mogly by byc lepsze ale fajny jest ten jak ant man stoi na piersiach i tylku wdowy co nie ? moze po napisach wprowadza do civil war w pierwszej scenie a w drugiej np do thiora 3 lub do straznikow 2 moim zdaniem wszystkie plakaty sa fajne , a co sadzisz o nowym terminatorze hmm?

marvelfan_filmweb

Był fanowski z deadpoolem.
I pisało:

Ze studia które zniszczylo ci Deadpoola...
No Avengers. No X-Men. No Fu*king problem.

DEADPOOL

FAJNY CO?

LordVader345

a gdzie go widziales jesli mozna by wiedziec Hmmm ?

marvelfan_filmweb

http://moviepilot.com/posts/2015/06/15/these-ant-man-parody-posters-are-literall y-just-as-good-as-the-official-releases-3309222?lt_source=external,manual

Tutaj masz plakaty jeszcze z Wdową jrst ich więcej,Hulkiem i. Innymi.

Deadpoola ci później pokażę

marvelfan_filmweb

Deadpool:

Z błędem ortigraficznym ;)

marvelfan_filmweb

Pokaż innym tego Deadpoola:

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=468991423263520&id=100004579986951&set=p.4 68991423263520&source=47

marvelfan_filmweb

Wszystko co piękne i kształtne mnie interesuje więc masz rację,zmieniam zdanie. Ant Man na piersiach Wdowy najlepszy plakat :D Ja czekam strasznie na X-Men Apocalypse strasznie

Zartanxxx

no ja tez czekam na x men apocalypse

Zartanxxx

i na tylku wdowy tez fajny co nie ?

marvelfan_filmweb

No a jakby inaczej :D

Zartanxxx

a idziesz na ant mana i nowa stworke do kina hmmm ?

marvelfan_filmweb

Szczerze Ant Man mnie średnio interesuje ale na pewno obejrzę. Poszedłbym do kina ale kumpel z którym chodzę do kina na wszystkie "nowości" nie ma najmniejszego zamiaru więc poczekam te 2 miesiące aż wrzucą z dubbingiem i elegancką grafiką na zalukaj czy coś

Zartanxxx

ok to szkoda a na civil war idziesz do kina ?

marvelfan_filmweb

Na Civil War idę od razu 6 maja na pierwszy pokaz minutę po północy nawet jak miałbym iść na nogach do kina

Zartanxxx

ja poczekam do innego dnia bo wtedy bedzie duzo ludzi w kinie

marvelfan_filmweb

E tam. Ja byłem 9 maja na AoU i w sali było może z 15 osób a myślałem że skoro 2 dni po przemierzę to ludzi będzie w cholerę a tu proszę

Zartanxxx

aja bylem 8 maja na aou z kolega i z moim tata w muktikinie i bylo tylko 10 osob tylko 10 wyobraz to sobie ?

marvelfan_filmweb

Ja jak byłem na Aou w CC na premierze 6 maja to ssla pełns,za drugim razem może 25 ludzi,a za 3 razem w 3d niezłe efekty były a było jakirś2w ludzi

marvelfan_filmweb

A z jakiego miasta jesteś ?

Zartanxxx

Z krakowa a ty z mogily no nie ?

Zartanxxx

co uwazasz na temat by beyonce dolaczyla do filmow mcu ja jakos jej nie widze a ty ?

marvelfan_filmweb

zdecydowanie NIE dla tych gwiazdeczek

Zartanxxx

O boże Bieber w Mcu... Nawet o tym nie MYŚLĘ.A

LordVader345

Myślę że aż tak to nie ale te gwiazdeczki wara od takich filmów

Zartanxxx

Ale Thanos moze wykorzystac zamieszanie w Asgardzie z powodu Rangaroku i zdobyc tesseract. Albo dogada sie z Lokim zeby go nie karal za strate kamienia umyslu