PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693758}

Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 210 tys. ocen
8,1 10 1 210135
7,6 67 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Film jest dobry pod względem efektów, fabuła też niezła ale są momenty, których nie zapomne.
1.RedSkull- nie spodziewałem się, i on całe te 70lat był w kosmosie.
2.Strój Iron Mana- Mark 51 najpotężniejszy ale było w trailerach i się lekko spodziewałem.
3.Gamora- Zginęła, ja myślałem, że oni ją uratują, ale nie.
4.Zakończenie- Nie spodziewałem się brak słów...
5.Scena po napisach- Captain Marvel się pojawi! :D

ocenił(a) film na 10
GostekMostek_PL

Niespodziewana była nieobecność Hawkeye'a i Ant-mana ;) W przypadku tego drugiego mam nadzieję, że drugi solowy film to wyjaśni.

cinek_1988

Spojler: w którymś momencie,o ile dobrze pamiętam, to gdy Kapitan i reszta przychodzą do Rhodesa, pojawia się informacja, że Hawkeye i Ant- man są w areszcie domowym, dlatego ich nie było.

ocenił(a) film na 10
GostekMostek_PL

Aha i niespodziewany był brak Hulka (pomijam początek). Jako tak potężna postać wydaje się, że powinna w tym uczestniczyć i wpłynąć na losy walki, a tu... foch :P Zwiastun oszukał, podobnie jak to było z okiem Thora w zwiastunie Thora 3 ;)

ocenił(a) film na 10
cinek_1988

dla Hawkeye'a zabrakło czasu antenowego xD Ant-Man zajęty był Wasp :P

ocenił(a) film na 10
kasiap_18

Mieli Areszt domowy ;)

ocenił(a) film na 10
Dimetro

co to w ogóle za brednie, świat się wali, połowa ludzi umiera te siedzą sobie w domu...bez kitu

użytkownik usunięty
Adamo

No co, chcieli mieć trochę prywaty ;) A i wyszlo szydło z worka, że takimi chojrakami do walki nie są :P

ocenił(a) film na 9
cinek_1988

oj tam foch, po prostu sie bał, po tym jak dostał wpierdziel od jeszcze dość słabego Thanosa

ocenił(a) film na 9
GostekMostek_PL

O właśnie o to chciałem zapytać kogo Fury wezwał i tak chodziła mi ta postać po głowie, bo niby kto inny - Hawkeye? xD

ocenił(a) film na 9
Fir3storm

Kapitan Marvel

użytkownik usunięty
GostekMostek_PL

Albo przeoczyłem ale gdzie wy mieliście Red Skulla w tym filmie :O??

ocenił(a) film na 10

Pilnował Kamienia Dusz.

No przecież był na Vormirze, pilnował Kamienia Duszy, nie wiem jak można było go nie zauważyć xD

użytkownik usunięty
fucking_positive

Jedynie co mi przychodzi do głowy to ten "cień" który był "przeklęty wiedzą" (cczy jakoś tak)

ocenił(a) film na 10

No dokładnie tak, dało się rozpoznać twarz Red Skulla. I mówił, że miał w ręku jeden z kamieni, który go wchłonął i wysłał na tę planetę.

użytkownik usunięty
MithrandirII

Jakimś cudem nie ogarnąłem że to on. Bo w kinie jakoś nie zdołałem się jego twarzy przyjrzeć