Marvelovscy i DCEUowscy fanboje bez dystansu niszczą tą stronę.
Nie ma tu jakichś ograniczeń wiekowych przy rejestracji
więc to koniec ? po strzale w kolano poddajesz się ? Ok, więc papa :) dzięki za wiele wnoszącą wypowiedź na tym forum :)
Nie widzę tu strzału w kolano :)
Widzę za to gimnazjalnego fanboja Marvela :)
Prawdopodobnie nerda :)
I prawdopodobnie niezbyt inteligentnego :)
internet uczy ludzi nienawiści :(
rozumiem, że mój wiek,nerda,debila wywnioskowałeś po tym, że czekam na jakiś film? Gimbusów łatwo teraz rozpoznać po głośnym szczekaniu...ale co ja ci będę mówił... pewnie doskonale o tym wiesz ;)
gimbusy mają 13-16 lat, każdy może zobaczyć na moim profilu, że mam tu konto od 2010... więc założyłem je mając 7-11 lat! Pewnie stąd wniosek, że jestem nerdem... jakie dziecko w takim wieku zakłada sobie profil na filmwebie...
Ty założyłeś swoje całkiem niedawno ;) Witam
Ale co w moim koncie powoduje jego "tragiczność" ?
Spoczko avatar, nawiązujący zarówno do kina jak i muzyki.
Całkiem sporo fajnych filmów poocenianych...
Dlaczego mówisz, że moje konto jest złe ? Brzydka nazwa ? Bo myślałeś, że jak ktoś 15 lat temu zakładał swojego pierwszego maila i nazwał się Pawelek777888 to od razu gimbus (wtedy nim był! :) ), a teraz okazało się, że nim nie jesti nie daje ci spokoju ? :/
Lubię to konto... mogę wtedy popisać z takimi fajnymi dziewczynkami jak ty. Wiesz jak jest... to jak oglądanie słabych filmów by się "odmóżdzyć". Pogadać z kimś na trochę innym poziomie intelektualnym, jak to fajnie zauważyłeś kilka godzin temu
nie wytrzymałbym z tobą... swoją drogą już nie mogę :/
Nie lubię też jak ktoś dotyka mojego tyłka... z przodu to co innego... Zniechęca mnie to "imię"
póki wiemy o tym tylko my dwoje to chyba nie.
Ale mam też mieszane uczucia... nie tak zaczęła się ta rozmowa :/
No jasne, szanse na to wzrosły właśnie z 0,1% do 0,15% :) A tak serio, chciałbym uciąć tę rozmowę. Nie mogę skupić się na robocie tak mnie rozpraszasz :(
papa