PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693758}

Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 209 tys. ocen
8,1 10 1 209103
7,7 84 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Dlaczego nagle Kapitan Ameryka ma całkiem inny strój, gdzie jego tarcza ? I co to się stało ze nagle posiada zarost w Avengersach :D ??? Coś przegapiłem ???? Bo nie rozumiem co się dzieję.

piotrek52090

Po wydarzeniach z trzeciej części przygód Kapitana Steve porzuca swoją tarczę po tym, jak stał się ściganym przestępcą i teraz musi się przed kimś ukryć. Sugeruję, byś zobaczył film "Kapitan Ameryka: Wojna Bohaterów". Wtedy zaczniesz zrozumieć, o co tu biega. ;)

ocenił(a) film na 8
davis3

Oglądałem wszystkie części i wiem że Tony Stark powiedział że nie jest godny nosić tej tarczy ponieważ jego ojciec to zrobił, ale jednak mimo to jestem w szoku że będzie inna tarcza, na dodatek ten strój i ta broda wygląda dla mnie dziwnie, pewnie dlatego że przyzwyczaiłem się do oryginału.

piotrek52090

Fakt. Trzeba się od tego przyzwyczaić.

ocenił(a) film na 9
piotrek52090

Pomiędzy "Civil War" a "Infinity War" minęły cztery do pięciu lat, podczas których, Cap, Wdowa, itp. byli ścigani przez prawo i żyli w ukryciu, syąd inny kolor włosów u Wdowy i zarost Capa.

ocenił(a) film na 9
piotrek52090

No przecież Cap na koniec "CA Civil War" rzucił tarczą, jak odznaką na ziemię (zgrany gest). Pewnie Tony ją zabrał ze sobą.