Czekałem , czekałem i sie doczekałem .
Duże zaskoczenie , miłe zaskoczenie , każdy bohater ma swoje 5 minut , trzeba przyznać że
zarysowanie bohaterów jest świetne . Sceny walki miłe dla oka tak jak sie spodziwaliśmy .
Od początku seansu wiedziałem o czym będzie fabuła , ale słowo fabuła to za duże słowo ,
gdyż moja dziewczyna nudziła sie na seansie jak to kobieta ,z mojej strony nie zawiodłem
się . Efekty 3D bardzo dobrze zrobione , oczy nie bolały mnie tak jak na seansie Avatara .
Z czystym sumieniem daje 9/10 czysto komiksowo popcornowe kino . Joss Whedon,
reżyser filmu wygarnął to co najlepsze z komiksów .
ps. Zalecam film z napisami ale to już większość fanów chyba sama wie :)
POLECAM !
"Jak to kobieta"? No cóż, miałam nadzieję, że panie, które ogladają jedynie komedie romantyczne powoli wyginą...
#d raczej średniawka szczególnie, że film był tylko konwertowany do 3D... nie zachwycił pod tym względem. zdecydowanie Hulk i iron man najlepsi pod względem aktorskim, niestety reszta strasznie drętwa(nawet jackson...:( )
Byłam dziś z samego rana na pierwszym seansie. Jedno słowo - rewelacja :) Spodziewałam się czegoś dobrego (jak na kino czysto rozrywkowe) i to dostałam. Szybka akcja (czasami nawet za szybka), super bohaterowie i genialne teksty Starka wystarczyły, bym zakochała sie w tym filmie. Zwłaszcza moją uwagę zwrócili Hawkeye i Black Widow. Ten duet wymiata i mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy ich w innych filmach :)
Również polecam!