4 Dni do premiery a juz oceny filmu. Powinni zablokować głosowanie przed filmem. Teraz
dajecie po 10. Pójdziecie do kina i po powrocie będziecie zmieniać ocenę na 4 bo beznadziejny film. Spodziewacie się pewnie ze w wyjdzie z ekranu Hulk i będzie biegać po
kinie. Na oglądaliście się zwiastunów. Wszystkie najlepsze sceny już pokazali.
Kolejny myśliciel... Eh, ile jeszcze ludzi nie rozumie lub nie chce się im czytać komentarzy i tłumaczeń,, że Ci, którzy ocenili film, mogli go naprawdę widzieć ? Polacy nie mieszkają TYLKO i WYŁĄCZNIE w Polsce, ale także tam, gdzie film już dawno wyszedł, więc chyba mogli go już obejrzeć i ocenić, czy się mylę ? Sądzę, że kina istnieją także w Anglii czy innych krajach, nie tylko u nas.
Po drugie: jeśli oceniasz film tylko po trailerze, to gratuluje - jesteś trollem.
A po trzecie, to Hulk mógłby wyjść z ekranu i tłuc takich ludzi po głowie, aż nie zmądrzeją i nie przestaną jęczeć.
"4 Dni do premiery a juz oceny filmu. Powinni zablokować głosowanie przed filmem. Teraz
dajecie po 10. Pójdziecie do kina i po powrocie będziecie zmieniać ocenę na 4 bo beznadziejny film."
Jakbyś chciał wiedzieć, to prawdopodobnie wszyscy, którzy już ocenili, ten film widzieli. Zagranicą lub w internecie - ci drudzy w większości nie mogli się doczekać, więc ściągnęli, ale nadal zamierzają iść do kin.
"Na oglądaliście się zwiastunów. Wszystkie najlepsze sceny już pokazali. "
Mylisz się. Widziałem film i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zwiastuny pokazują niewiele. Właściwie najlepsze sceny zostały zachowane do samej premiery.
w samych tylko USA, gdzie premiera była 2 tygodnie temu, mieszka kilka milionów Polaków. wierz mi, oni też korzystają z Filmwebu
Premiera w Stanach miała miejsce w ostatni weekend a ściślej mówiąc w miniony piątek. Reasumując jak dobrze liczę minęło od premiery 4 dni a nie 2 tygodnie.....