Tak, przemawia do mnie film z pewną głębią, film w którym jest nie tylko zwykła naparzanka, film z inteligentnym humorem, film przy którym można się rozerwać. A ty... lubisz tylko powierzchowne rzeczy. Ale może kiedyś dorośniesz do czegoś więcej niż tylko ładna d*pa bez osobowości.
Teraz już jest jasne, że na lewym oku migotały ci Avengersi, a na prawym coś innego - tylko co to było???
Po co od razu warczeć na innych, jemu się średnio spodobał, nam się podobał bardzo, co za problem.
Lepiej nie chodź do kina na takie filmy bo strata kasy dla ciebie, dla avengersów już nie :) bo swoje zarobili :D
Nie martw się o moją kasę, bo jakoś o niej nie myślałem wychodząc z kina. Może wiesz, ale żeby docenić film naprawdę dobry niestety, ale koniecznym jest zobaczyć wiele kiepskich, Zakończmy te dysputy, bo to donikąd nie prowadzi.
ależ oczywiście, twoja opinia na ten temat :)
swoją drogą....nominacja do oscara za efekty murowanie się należy
Dario a czego się spodziewałeś idąc na ten film? Tego, że Banner w przerwach będzie recytował Shakespeare, albo rozwodził się nad sensem życia? Ten film ma przesłanie, przykro mi że dla Ciebie jest słabo widoczne lecz właśnie po to jest okraszony efektami specjalnymi żeby przyciągnąć ludzi do kina, a jeżeli dostrzeżesz coś więcej to tym bardziej należy się hołd twórcy tego obrazu.