Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers
użytkownik usunięty
Dario30

Hmmm... Widać tylko tyle do ciebie potrafi przemówić.

Jeżeli to jest arcydzieło, a widzę że dla Ciebie jest, to jasne jest co do Ciebie tylko przemawia.

użytkownik usunięty
Dario30

Tak, przemawia do mnie film z pewną głębią, film w którym jest nie tylko zwykła naparzanka, film z inteligentnym humorem, film przy którym można się rozerwać. A ty... lubisz tylko powierzchowne rzeczy. Ale może kiedyś dorośniesz do czegoś więcej niż tylko ładna d*pa bez osobowości.

Ty chyba byłeś na innym filmie.

użytkownik usunięty
Dario30

No, na takim, gdzie jest coś więcej niż efekty specjalne.

Teraz już jest jasne, że na lewym oku migotały ci Avengersi, a na prawym coś innego - tylko co to było???

użytkownik usunięty
Dario30

Cóż, na pewno coś więcej niż efekty specjalne.

ocenił(a) film na 8

Po co od razu warczeć na innych, jemu się średnio spodobał, nam się podobał bardzo, co za problem.

ocenił(a) film na 10
Dario30

To nie długo spałeś.

core0309

Fakt, nie za długo.

Dario30

Lepiej nie chodź do kina na takie filmy bo strata kasy dla ciebie, dla avengersów już nie :) bo swoje zarobili :D

dmi88

Nie martw się o moją kasę, bo jakoś o niej nie myślałem wychodząc z kina. Może wiesz, ale żeby docenić film naprawdę dobry niestety, ale koniecznym jest zobaczyć wiele kiepskich, Zakończmy te dysputy, bo to donikąd nie prowadzi.

Dario30

ależ oczywiście, twoja opinia na ten temat :)

swoją drogą....nominacja do oscara za efekty murowanie się należy

ocenił(a) film na 9
Dario30

Dario a czego się spodziewałeś idąc na ten film? Tego, że Banner w przerwach będzie recytował Shakespeare, albo rozwodził się nad sensem życia? Ten film ma przesłanie, przykro mi że dla Ciebie jest słabo widoczne lecz właśnie po to jest okraszony efektami specjalnymi żeby przyciągnąć ludzi do kina, a jeżeli dostrzeżesz coś więcej to tym bardziej należy się hołd twórcy tego obrazu.

ocenił(a) film na 8
Dario30

Widać po jego ocenach filmu że jakieś gówna ogląda a nie filmy

real3000

Wróć do szkoły baranie!

ocenił(a) film na 8
Dario30

Buhahahah

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem