Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347811
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Siema jeśli ktoś jest z Ełku i ma w miarę dobrą kamerę może być aparat z funkcją kamery i ktoś kto by chciał w tym zagrać proszę o kontakt. Może trochę wyjaśnię o co mi chodzi otóż chciałby zrobić film krótkometrażowy jakieś 10-15 min coś w rodzaju Avengers nie chodzi mi tu o parodie ale coś jak "poważna krótka akcja". może ktoś ma pomysł na fabułę było by fajnie gdyby się tu z nią podzielił. Ełczan proszę o kontakt moje gg 41011027 lub wiadomości na pocztę filmweb. Narka

ocenił(a) film na 7
arek3d3

Nie masz pomysłu, nie masz sprzętu. Oprogramowanie do obróbki i umiejętności do tego potrzebne chociaż posiadasz? Czy po prostu czujesz w sobie reżyserski geniusz i chcesz, żeby wszyscy się do Ciebie zlecieli ze sprzętem, pomysłami i doświadczeniem, a Ty to łaskawie złożysz w kupę? ;p

ocenił(a) film na 10
jamqdlaty

Po prostu pomyślałem że fajnie było by coś razem zrobić każdy by coś włożył od siebie pomysły itp nic nie poradzę że nie mam kamery. I nie mówię tu o nie wiadomo jakiej produkcji z efektami jak Hollywood chodzi tu o spędzenie czasu w luźnej atmosferze i by coś zrobić z wolnym czasem trochę pobawić się w aktorstwo.