Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347710
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Bardzo ładnie Marvel zebrał wszystkie filmy do kupki tworząc Avengers, jednak brakuje mi
filmu o czarnej wdowie:/ Wiem że ma ona swoje 5 min w Iron Man 2, ale nic tam nie jest o
niej powiedziane... Brakuje historii wdowy.

Natalia16191

Wdowa to jeszcze... taki Hawkeye to dopiero tajemnica ;) Możliwe że w Avengersach będzie coś o tej dwójce powiedziane więcej, jakieś może krótkie retrospekcje bohaterów.

ocenił(a) film na 8
Uag

O tym to nawet nie wiedziałam ze będzie:)

Uag

Zgadzam się, właśnie też się zastanawiam skąd Hawkeye się wział. Liczę na pełny film z Archerem

faazii

moge wytłumaczyć

jak pan tata hawkeye poznał panią mame hawkeye
to.......

a może lepie ci to w filmie wytłumaczą

dkalend

Ok Dziękuje bardzo o to mi chodziło. W pełni satysfakcjonująca odpowiedź! SOG!

Jeszcze tylko skąd się wziął w filmie (i czarna wdowa) i będę całkiem szczęśliwy ! : )

ocenił(a) film na 10
faazii

Jak ktoś już to wcześniej napisał może w Avengersach powiedzą krótko skąd się wziął choć ja liczę na to, że zrobią oddzielny film o nim ;)

ocenił(a) film na 8
alienowa

Hawkeye wystąpił już w Thorze, ale tylko w jednej scenie :(

Natalia16191

A o Hawkey'u? Ludzie se pomyślą , że znaleźli jakiegoś łucznika i tyle?? :(

AntyPotter

Przecież był na minutę w Thorze :P

AntyPotter

jak Fury ich zbierze w jednym miejscu to pewnie każdego pokrótce przedstawi.

ocenił(a) film na 8
Uag

Gdzie był w thorze???

Natalia16191

w scenie gdy Thor pozbawiony swej mocy wdarł się do tego jakby 'bunkra' w celu odzyskania Mjolnirra. Pojawił się tam Hawkeye który celował w niego oczywiście z łuku.

ocenił(a) film na 8
Uag

aaa faktycznie ale to dla mnie był koleś z łukiem chyba nawet nie strzelił?

Natalia16191

Nie, nie strzelił.

ocenił(a) film na 8
John_Shepard

I ja miałam zwrócić uwagę na przeciętnie wyglądającego kolesia z łukiem który nie strzelił jak tamten rozwalał marince i to chyba bez koszulki??:)

Natalia16191

No właśnie przeciętny widz nie będzie pamiętał Hawkeye'a z tamtej sceny, chyba że obejrzy sobie Thora przed tuż przed The Avengers. BTW Thor miał koszulkę :P

ocenił(a) film na 8
John_Shepard

Ja go nie zapamiętałam bo nawet nie był przedstawiony, czarna wdowa dała trochę do popisu to mnie zaciekawiła, a on był tam"dodatkowym elementem krajobrazu".

ocenił(a) film na 8
Natalia16191

Był przedstawiony , ale z nazwiska - Barton ;]

ocenił(a) film na 7
Natalia16191

No kaman, czy normalny agent Tarczy strzelałby z łuku?

Natalia16191

Filmu o czarnej wdowie raczej nie będzie bo nie jest to postać która by zapełniła kina .

ocenił(a) film na 8
PanLich

Dlaczego nie??? Ja bym poszła na to do kina tym bardziej przed AVENGERS 3D.

Natalia16191

Są tam jakieś plany odnośnie Wdowy jak i Hawkeye'a. Albo zrobią film o SHIELD.

Natalia16191

Bo to nie jest postać kalibru Cap albo Hulka . a wytwórnie są nastawione na zysk .

ocenił(a) film na 8
PanLich

Filmy o super bohaterach się sprzedaj a dodaj do tego Scarlett i kina pełne:)

Natalia16191

Zwykle się sprzedają, ale nie zapominajmy o Green Lantern, który okazał się finansową klapą. :P

John_Shepard

sam trailer już był mało zachęcający. chyba jedynie fani komiksu, tudzież serialu mieli ochotę pójść na ten film. Co do filmu o Wdowie... sam pomimo bycia fanem komiksowych adaptacji nie wiem czy chciałbym wydać nawet te 20zl by pójść do kina. Zapewne bym poczekał aż wyjdzie wersja na dvd a wtedy wiadomo. Jestem przekonany, że byłaby klapą równą Elektrze.

ocenił(a) film na 8
Uag

Ja bym poszła z tego powodu ze jest mało super kobiet:)
Wonder woman też jakoś im nie idzie w projekcie do przodu kobieta kot nie za wiele pokazała i seria się urwała są jakieś inne super kobiety??? Z tych które mi się podobały to BadGirl z KickAssa...

Natalia16191

No niestety większość komiksów tworzą faceci . dlatego kobiety odgrywają raczej drugo planowe role . a super kobiet jest dużo tylko jakoś nie potrafią się utrzymać na rynku . mi zawsze podobała się Psylocke z X- menów

ocenił(a) film na 10
PanLich

Będzie serial o Jessice Jones osadzony w świecie z filmów serii wkoło avendżersowej z Lukiem Kejdżem w tle, więc nie marudź. Reżyserem będzie zresztą kobieta bodajrze. Podejrzewam, że pojawi się też Iron Fist i może różni street herosi z NY, chociaż na Spidera i Deredevila nie ma co liczyć..

ocenił(a) film na 10
Natalia16191

To go nakręć za swój hajs.

ocenił(a) film na 8
Natalia16191

ale ost. studio przyznało , że mysli/planuje zrobic filmy o Czarnej Wdowie i Hawkeye