Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347757
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Hawkeye'a. Uwielbiam Jerremy'ego Rennera - jest kapitalnym aktorem i jest mega naturalny. A prócz tego, to Hawkeye zawsze był ciekawą postacią, więc zobaczymy.
Czarna Wdowa w wykonaniu Scarlet J. - świetnie. Scarlet jest piękna, a te rude włosy jeszcze jej dodają uroku.
Hulka ledwo widziałem więc nie oceniam, ale ma mieć twarz Lou Ferighno - oryginalnego filmowego Hulka, więc zapewne będzie fajnie.
Thor w filmie z 2011 średnio mi się podobał - znaczy chodzi o sam film, bo Hemsworth jest ok.
Kapitan Ameryka - bardzo dobry film, jeden z lepszych Marvelowskich - bardzo fajnie się zapowiada, tylko kostium mógłby być lepszy.
Iron Man a.k.a Tony Stark - skradnie cały film - Downey Jr. genialnym aktorem jest, więc z nim będzie kupa zabawy.
L.Jackson to klasa sama w sobie, też ma coś, co przyciaga na jego filmy.
Jak dla mnie, to Avengers będzie filmem roku - zdecydowanie moje klimaty i spełnienie dziecięcych marzen :)

"Thor w filmie z 2011 średnio mi się podobał - znaczy chodzi o sam film, bo Hemsworth jest ok.
Kapitan Ameryka - bardzo dobry film, jeden z lepszych Marvelowskich - bardzo fajnie się zapowiada, tylko kostium mógłby być lepszy."

Hah, to mamy całkiem odmienne poglądy, bo u mnie wręcz na odwrót. Thor był wg mnie bardzo dobrym filmem na podstawie komiksu, miłe zaskoczenie po okresie promocyjnym, który wskazywał na coś innego, podczas gdy Captain America był strasznie nierówny - chwilami dobry, chwilami kiczowaty. Ostatecznie uważam, że jest to najgorszy z filmów opowiadających o pojedynczych członkach Avengers. Wyżej jest Hulk na równi z Thorem, oba Iron Many u mnie na samym szczycie. ;)

użytkownik usunięty
Peeves

Nie mówię, że Thor był złym filmem - oglądałem go dwa razy - raz w kinie, raz na DVD i podobał mi się. Ale trochę wyżej cenię Kapitana. Iron Man to klasa sama w sobie - jeden z moich ulubionych filmó ever. Downey Jr. jest kapitalny, dwójka trzyma poziom również.
Avengers pozamiata i mam nadzieję, że doczekamy się dwójki, a nawet kolejnych części