Inaczej popełnię Seppuku z rozpaczy modle się żeby fabula była inteligenta i wciągającą
oraz żeby było wytłumaczone w jaki sposób nick fury ich zebrał.
no racja, żeby tylko tego filmu nie spartoczyli i zeby wszsytko mialo rece i nogi, ciekawy pomysl, ale zeby byl ok . : )
Kurka ale gdzie jest wujek pająk :(. Tak ładnie by się komponował z tymi bohaterami...
Ja tak samo , Boje się że nie poradzą sobie z tyloma postaciami naraz i film będzie chaotyczny ;/
racja. a gdzie człowiek pająk ?? ważne zeby wytłumaczyli jak oni się wszyscy zebrali i wgl ...
poto były pojedyńcze filmy aby ich przedstawić a teraz ich połączą żeby kogoś rozwalić
PS :dobrze że go niema nie pasował by tu(spider man)
fajnie będzie. ; ) nie mogę się doczekać PS : fakt faktem Spiderman by nie pasował, oni wszyscy tacy no jakby to ująć, a ten Tobey taka ciapa ; DDD :)))
Film jest luźno oparty na komiksowym świecie Ultimate, w tej wersji marvela Spider Man był jeszcze nastolatkiem kiedy zakładano Avengers. Nie nadawałby się jeszcze psychicznie do takiej drużyny, dopiero stawiał pierwsze kroki jako super bohater. Ps: Więc nawet jakby odkupili prawa do kręcenia spider manów od firmy FOX, to i tak by go tu nie było.
Pierdoła to ty jesteś. Co z tego, że inny aktor by grał pająka. Nie oceniajmy go póki nie zobaczymy.
no ja wiem według mnie ten nowy będzie o wiele wiele leprzy od tamtego
nie ty jesteś pierdoła tylko twoje teksty