Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347710
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Inaczej popełnię Seppuku z rozpaczy modle się żeby fabula była inteligenta i wciągającą
oraz żeby było wytłumaczone w jaki sposób nick fury ich zebrał.

użytkownik usunięty
GreenEye

no racja, żeby tylko tego filmu nie spartoczyli i zeby wszsytko mialo rece i nogi, ciekawy pomysl, ale zeby byl ok . : )

ocenił(a) film na 8

Kurka ale gdzie jest wujek pająk :(. Tak ładnie by się komponował z tymi bohaterami...

ocenił(a) film na 8
GreenEye

Ja tak samo , Boje się że nie poradzą sobie z tyloma postaciami naraz i film będzie chaotyczny ;/

użytkownik usunięty
Ibanezz

racja. a gdzie człowiek pająk ?? ważne zeby wytłumaczyli jak oni się wszyscy zebrali i wgl ...

poto były pojedyńcze filmy aby ich przedstawić a teraz ich połączą żeby kogoś rozwalić

PS :dobrze że go niema nie pasował by tu(spider man)

użytkownik usunięty
dkalend

fajnie będzie. ; ) nie mogę się doczekać PS : fakt faktem Spiderman by nie pasował, oni wszyscy tacy no jakby to ująć, a ten Tobey taka ciapa ; DDD :)))

ocenił(a) film na 10
GreenEye

Film jest luźno oparty na komiksowym świecie Ultimate, w tej wersji marvela Spider Man był jeszcze nastolatkiem kiedy zakładano Avengers. Nie nadawałby się jeszcze psychicznie do takiej drużyny, dopiero stawiał pierwsze kroki jako super bohater. Ps: Więc nawet jakby odkupili prawa do kręcenia spider manów od firmy FOX, to i tak by go tu nie było.

barry8500

Spider-Man należy do Sony, do Foxa należą X-Meni.

ocenił(a) film na 10
John_Shepard

Jeden ch.... xD

ocenił(a) film na 8
John_Shepard

Aaa. Bo jednak Spider-man by mi pasował również wbrew wczesniejszym opiniom.

gibol1412

pierdoły gadasz
a poza tym spider mana grałby ten nowy nie pamiętam nazwiska

ocenił(a) film na 8
dkalend

Pierdoła to ty jesteś. Co z tego, że inny aktor by grał pająka. Nie oceniajmy go póki nie zobaczymy.

gibol1412

no ja wiem według mnie ten nowy będzie o wiele wiele leprzy od tamtego

nie ty jesteś pierdoła tylko twoje teksty

ocenił(a) film na 8
dkalend

Yeah yeah. Wczoraj dowiedziałem się, że Spiderman nie był nigdy w Avengers.

ocenił(a) film na 9
gibol1412

z pralki do wanny na glowke upadles???

ocenił(a) film na 8
Nozix

...

GreenEye

Tak. I jak Thor wrócił na Ziemię