Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

...I Film podobał mi się na maxa! Od razu zaznaczę, że żadne z tych bohaterów nigdy
mnie nie interesował. Było to dla mnie takie no... głupie. A teraz przeciwnie. Od razu
Spodobał mi się film o Iron Manie. Pełno akcji i w ogóle.A film Avengers jest po prostu
świetny!

Więc jak ma traktować ten film? Chyba jako bajkę dla dużych i średnich dzieci. Trzeba
dodać, że perfekcyjnie zrealizowaną i z ogromnym poczuciem humoru. Bo niby ratujemy
świat, jest poważnie, czujemy nadęcie i patos, ale później ochłaniamy, śmiejemy się i
wiemy, że to tylko tak naprawdę dobra zabawa.Wydawało się, że pokazanie naraz, tylu
indywidualności, a mam tutaj na myśli tak wielu superbohaterów na wielkim ekranie jest
niemożliwe. Tymczasem jest! Zrobiono to doskonale! Mamy zdecydowanego Thora, Iron
Mana, który nadal niestety przypomina mi Sherlocka, czy prześmiesznego Hulka. Cieszy
zwłaszcza ten ostatni, który w wykonaniu Marka Ruffalo w poprzednich filmach był
wyjątkowo nieciekawy,

Ostatnie słowo ode mnie:
Jeżeli nie widziałeś/widziałaś filmu a jest fanem filmów akcji to szybko zabieraj się do
kina! Nawet jeżeli ktoś nie lubi komiksów, ten nie powinien przegapic "Avengers".