Głupie żarciki, słaba fabuła, brak logiki, przesyt efektów specjalnych- to czego mogę się spodziewać po tym filmie, kolejny komercyjny syf bez ładu i składu, no chyba że naprawdę zaskoczy pozytywnie ale szczerze wątpię.
nom jak to mowia "nie oceniaj ksiazki po okladce", mi sie zdaje ze moze bedzie naprawdę dobre kino
Nie. To bęzdie zlepek "klimatu" filmów o odrębnuch bohaterach, więc to samo co wcześniej. Może tylko więcej akcji.
rewelacji po tym filmie nie oczekuje ale mam nadzieje że film będzie dobry a najlepiej jak by trzymał poziom pierwszego iron mana
Ale z ciebie znawca kina. Byś lepiej spojrzał kto robi scenariusz. i reżyserie. Josh Whedon, twórca Buffy postrach wampirów, Toy Story i kilku innych świetnych niedocenionych produkcji jak Firefly, Dollhouse (ten serial niestety został trochę popsuty przez wtrącanie się FOXa, który go nadawał) oraz Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Zazwyczaj jego seriale i filmy odchodzą od częstych schematów, a postacie daje sie lubić.
Poza tym pozostałe filmy o komiksowych bohaterach (Iron many, Thor i kapitan Ameryka) były świetne.
Poza tym jak można oceniać fabułę po trailerze. No sorry to bez sensu. Nawet najlepszy (na pierwszy rzut oka) scenariusz może zostać zepsuty dłużyznami, albo wepchnięciem za dużej ilości wątków. A fabuła zapowiadająca się banalnie może okazać się dobrze pokazana i rozwinięta.