Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=58959

Wychodzi na to że amerykanie otrzymają jeszcze jedną scenę po napisach. Jak myślicie, jako iż w Polsce premiera jest dopiero 11 załapiemy się na dodatkową scenę czy już po ptokach bo Europa otrzymała swoje kopie?

Grievous

Raczej po ptokach.

ocenił(a) film na 10
Grievous

Na dole tej strony z linku jest niezła fotka z tej sceny hehe

ocenił(a) film na 10
arek3d3

Podobno dość niedawno miała być nagrywana scena po napisach chyba w dniu premiery światowej lub dzień po a na premierze kilka osób miało już inne fryzury więc nie wiem wątpię że to peruki a Scarlett znów przefarbowała włosy . Edycja nie działa

Grievous

w Irlandii jest scena po napisach wiec podejrzewam, ze w Polsce rowniez bedzie

ocenił(a) film na 7
Grievous

jest w hiszpani rowniez scenka po napisach wiec wato wyczekac kinie

theobcn

Tylko wiecie, tu chodzi o scenę PO napisach a nie w trakcie. Jak były dwie to spoko, jest szansa na to że w Polsce też będzie ;)

Grievous

Sugerujesz, że są dwie sceny po napisach? Bo ja czekałam i była tylko jedna (>Irlandia)

ocenił(a) film na 10
gatecrasher

no wlasnie maja byc dwie, w trakcie i po

hetzer

To w takim razie w Irl była tylko jedna... pewnie na dvd będzie można obejrzeć obydwie.
!SPOILER ALERT!
Scena w kosmosie z Apocalypsem.

A ta druga to pewnie w knajpie?

ocenił(a) film na 9
gatecrasher

Egipcjanin w kosmosie? Apocalypse to postać z X-Men, nie walczy z Avengers i należy do FOX.

Postać z kosmosu to THANOS.

deamon82

Właśnie się zastanawiałam kto to był. Znajomy powiedział, że to Apocalypse a ja jakoś nie pokusiłam się o sprawdzenie tego. Ale pewnie masz rację. A marvelowskich komiksów za bardzo nie znam. Dzięki za sprostowanie :)

gatecrasher

Nie oglądałem filmu ale z tego co wiem mają być dwie w USA ale do reszty krajów trafiły kopie z tylko jedną.

SPOILER:
1. Pierwsza scena jest w TRAKCIE napisów, bodajże z Thanosem.
2. Druga scena znajduje się już po napisach, pokazani są w niej Mściciele którzy po zwycięskiej bitwie wcinają jakiegoś fast fooda w zrujnowanej restauracji :)

ocenił(a) film na 7
theobcn

w hiszpani tylko jedna byla w kosmosie

ocenił(a) film na 8
theobcn

oby na DVD i bluray były obie <3 !! :)

ocenił(a) film na 8
Grievous

to niby ta scena, w tym filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=nfXtOK7eGCQ
bardziej mnie szmieszy reakcja ludzi w kinie :D