http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=58959
Wychodzi na to że amerykanie otrzymają jeszcze jedną scenę po napisach. Jak myślicie, jako iż w Polsce premiera jest dopiero 11 załapiemy się na dodatkową scenę czy już po ptokach bo Europa otrzymała swoje kopie?
Podobno dość niedawno miała być nagrywana scena po napisach chyba w dniu premiery światowej lub dzień po a na premierze kilka osób miało już inne fryzury więc nie wiem wątpię że to peruki a Scarlett znów przefarbowała włosy . Edycja nie działa
Tylko wiecie, tu chodzi o scenę PO napisach a nie w trakcie. Jak były dwie to spoko, jest szansa na to że w Polsce też będzie ;)
To w takim razie w Irl była tylko jedna... pewnie na dvd będzie można obejrzeć obydwie.
!SPOILER ALERT!
Scena w kosmosie z Apocalypsem.
A ta druga to pewnie w knajpie?
Egipcjanin w kosmosie? Apocalypse to postać z X-Men, nie walczy z Avengers i należy do FOX.
Postać z kosmosu to THANOS.
Właśnie się zastanawiałam kto to był. Znajomy powiedział, że to Apocalypse a ja jakoś nie pokusiłam się o sprawdzenie tego. Ale pewnie masz rację. A marvelowskich komiksów za bardzo nie znam. Dzięki za sprostowanie :)
Nie oglądałem filmu ale z tego co wiem mają być dwie w USA ale do reszty krajów trafiły kopie z tylko jedną.
SPOILER:
1. Pierwsza scena jest w TRAKCIE napisów, bodajże z Thanosem.
2. Druga scena znajduje się już po napisach, pokazani są w niej Mściciele którzy po zwycięskiej bitwie wcinają jakiegoś fast fooda w zrujnowanej restauracji :)