Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

DUBBING

ocenił(a) film na 9

Prosimy nie róbcie POLONIZACJI - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qgukLUNLCME

ocenił(a) film na 10
Aaron_4

Właśnie podjąłem decyzję: NIE IDĘ DO KINA! Generalnie i tak nie planowałem, bo za kilka dni wracam do Afryki... Ale mimo to nawet gdybym mógł, to bym nie poszedł. Kupuję na DVD i oglądam z napisami po angielsku. Jak oni mogli coś takiego zrobić!?

Żałuję tylko Thora jako Nowickiego, bo na trailerze brzmi nieźle (choć nie mogę się oprzeć złudzeniu, że to mówi Krzysztof Banaszyk).

ocenił(a) film na 1
andrzej_goscicki

Bo mówi Banaszyk. W trailerze są inne głosy, bo zrobili go przed ostatecznym dobraniem aktorów. Stąd też dubbing nie bedzie brzmiał jak w zwiastunach.

ocenił(a) film na 10
MistrzSeller

Ehh... Mnie i tak się to nie podoba... Czekam na DVD i niech nasi "eksperci" dubbingowi zastanowią się co robią, dubbingując takich aktorów jak Samuel L. Jackson, oraz Robert Downey J.

andrzej_goscicki

Przecież masz człowieku w kinie wersję z napisami również do wyboru...

ocenił(a) film na 10
Peeves

Nie byłem w kinie i nie będę. Zakładałem tylko że będzie tylko z dubbingiem. Jeżeli jest inaczej, to spoko, bo ja i tak nie pójdę. Nie mam na to czasu ;).

andrzej_goscicki

Spoko, tylko informuję, bo Twój post świadczył o tym, że nie byłeś świadom wyboru.

Aaron_4

Nigdy bym się nie spodziewał, że film nieprzeznaczony dla dzieci może mieć dubbing w tych czasach. No ale w tej sytuacji jest jedna dobra nowina. Pieniądz zostanie w portfelu a zatem jest zaoszczędzony :)
Pozdrawiam wszystkich nieznających języka angielskiego. W końcu mogą się wybrać do kina.

ocenił(a) film na 1
_Rayearth

Przecież możecie pójść na wersje z napisami (jest w każdym kinie).

Aaron_4

Tyle razy już napisano , że zwiastun i sam film to dwie różne sprawy i dalej to samo.

ocenił(a) film na 10
misiek73169

No nic na to nie poradzisz po prostu ludzie lubią zakładać nowe tematy :)

IronHulk12

Ale żeby założyć nowy temat to też trzeba to robić z głową. Chyba się ze mną zgodzisz. I rzecz jasna najlepiej jeżeli to jest coś faktycznie nowego. Temat dubbingu został już oklepany wiele razy a ten gość nie dość , że go powiela , to jeszcze sieje jakąś głupią propagande.

Aaron_4

Czyli będzie DUBBING?
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że w moim kinie będzie wersja z napisami.

sophie15

Jak czytam wasze komentarze, to mam wrażenie że jesteście totalnymi debilami, ile razy trzeba powtarzać, że bedzie też WERSJA Z NAPISAMI ? A wy piszecie, "nie idę do kina" - nie idź, jesteś idiotą.

ocenił(a) film na 8
Aaron_4

Mój boże, co za tragiczny dubbing !

Aaron_4

Do prawdy nie jest za dobrze ale skoro będzie również wersja z napisami to jest spoko. Moim zdaniem ta cała polonizacja jest ukłonem w stronę młodszych widzów aha ciekaw jestem jak będzie brzmiał hawkeye jeśli tak samo jak reszta to bedzię jeszcze gorzej.