Prosimy nie róbcie POLONIZACJI - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qgukLUNLCME
Właśnie podjąłem decyzję: NIE IDĘ DO KINA! Generalnie i tak nie planowałem, bo za kilka dni wracam do Afryki... Ale mimo to nawet gdybym mógł, to bym nie poszedł. Kupuję na DVD i oglądam z napisami po angielsku. Jak oni mogli coś takiego zrobić!?
Żałuję tylko Thora jako Nowickiego, bo na trailerze brzmi nieźle (choć nie mogę się oprzeć złudzeniu, że to mówi Krzysztof Banaszyk).
Bo mówi Banaszyk. W trailerze są inne głosy, bo zrobili go przed ostatecznym dobraniem aktorów. Stąd też dubbing nie bedzie brzmiał jak w zwiastunach.
Ehh... Mnie i tak się to nie podoba... Czekam na DVD i niech nasi "eksperci" dubbingowi zastanowią się co robią, dubbingując takich aktorów jak Samuel L. Jackson, oraz Robert Downey J.
Nie byłem w kinie i nie będę. Zakładałem tylko że będzie tylko z dubbingiem. Jeżeli jest inaczej, to spoko, bo ja i tak nie pójdę. Nie mam na to czasu ;).
Nigdy bym się nie spodziewał, że film nieprzeznaczony dla dzieci może mieć dubbing w tych czasach. No ale w tej sytuacji jest jedna dobra nowina. Pieniądz zostanie w portfelu a zatem jest zaoszczędzony :)
Pozdrawiam wszystkich nieznających języka angielskiego. W końcu mogą się wybrać do kina.
Ale żeby założyć nowy temat to też trzeba to robić z głową. Chyba się ze mną zgodzisz. I rzecz jasna najlepiej jeżeli to jest coś faktycznie nowego. Temat dubbingu został już oklepany wiele razy a ten gość nie dość , że go powiela , to jeszcze sieje jakąś głupią propagande.
Czyli będzie DUBBING?
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że w moim kinie będzie wersja z napisami.
Jak czytam wasze komentarze, to mam wrażenie że jesteście totalnymi debilami, ile razy trzeba powtarzać, że bedzie też WERSJA Z NAPISAMI ? A wy piszecie, "nie idę do kina" - nie idź, jesteś idiotą.