Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Może ktoś wie, była bym wdzięczna za infirmacje. Ponieważ hulk z 2 części był dobry.

ocenił(a) film na 10
Pati_31

Wydaje mi się że zmienili hulka żeby był bardziej podobny do marka ruffalo bo widać że trochę jest ale moim zdaniem to głupota bo w drugiej części rzeczywiście fajnie wyglądał.

ocenił(a) film na 5
IronHulk12

był beznadziejny z nortonem. z Baną 100x lepszy

ocenił(a) film na 10
ciosina

Moim zdaniem w drugiej był lepszy, ponieważ był jakby można to było określić bardziej realistyczny z wyglądu.

ocenił(a) film na 5
IronHulk12

Sznuję twoje zdanie ale dla mnie (tylko i wyłącznie) był przesadzony a w efektach specjalnych związanych z fizyką obiektów gorszy od tego z 2003r co trochę pogarszało realizm. Szczerze uważam , że gdyby coś takiego jak Hulk istniało na prawdę, to wyglądałoby i zachowywałoby się jak ten z filmu ,w którym wystąpił Eric Bana (szczególnie polecam scenę gdy Hulk ucieka z podziemnej bazy na pustyni)

ocenił(a) film na 10
Pati_31

Hulk z Incredible byl naprawde spoko. tym razem poszlo o Bannera. po prostu Banner byl chciwy. byl tak chciwy, ze chcial wziac wszyyystkie pieniazki. i te Iron-mana, i te Capa, i nawet te, ktore mialy byc dla personelu S.H.I.E.L.D! na to nie zgodzil sie Fury i kazal znalesc nowego Bannera, lepszego! i szukali i szukali i szukali. wszedzie! sparawdzili TDK, ale poziom byl za niski, a i rezyser kaprawy. sprawdzili w LOTR, ale tu przynudzali... az pewnego dnia Hawkeye powiedzial: Znalazlem! bo takie mial Hawkeye oko, ze wszystko wiedzial! i teraz mamy nowego, LEPSZEGO O NIEBO, idealnego i tanszego Bannera i Hulka. tak to bylo!

ocenił(a) film na 8
hetzer

Za prawdę potwierdzam te słowa, lubię Nortona, ale był zbyt zachłanny i wzięli Marka Ruffalo i według mnie Hulk tylko na tym zyskał :P

ocenił(a) film na 9
hetzer

hahaha zaje***sta historia, swoja droga ciekawe ile chcieli dac Nortonowi ze sie nie zgodzil?i po drugie przeciez Iron man alias tony stark jest (jak to ktos w innym watku okreslil)plejbojem i milionerem*(pisownia oryg.) wiec on to raczej wolontariat uskutecznia!

ocenił(a) film na 10
natalia81k

no wlasnie ze nie. czy ty myslisz, ze bezrobotni sa milionerami? same sie te miliony nie wziely i nie przyszly. a busines idzie zle, kryzys panie... ;) co do Nortona, to sie nigdy nie dowiemy, tajemnica.

ocenił(a) film na 9
natalia81k

toz to nie oto mi chodzilo, Iron czerpie zyski z firmy stark a swiat ratuje w ramach wolontariatu ;)

Pati_31

Był dobry, ale z perspektywy lat wygląda sztucznie. Oczywiście jeżeli mówimy o samym Hulku. Jeśli chodzi bowiem o aktora grającego jego ludzką postać, Bruce'a Bannera, to Norton zrezygnował z gry, bo za mało kasy chcieli mu dać. Wzięli więc Ruffalo, który mimo wszystko doskonale sobie poradził.

ocenił(a) film na 1
Pati_31

Było już milion tematów dotyczących Hulka!!! Tak trudno spojrzeć na rozwiniętą listę tematów?

ocenił(a) film na 10
MistrzSeller

bo ludze lubia zakladac nowe :)
co Tobie tak to przeszkadza. ja teraz pisze bajke (wierszem, z moralem) o tym gdzie jest Norton i bede czekac z niecierpliwoscia. ale jestes pospinany...

ocenił(a) film na 8
hetzer

Dzięki za informacje :) osobiście ten nowy hulk jakoś mi nie pasuje, ale może rzeczywiście dobrze zagra tą role.

ocenił(a) film na 10
Pati_31

idz do kina, bedziesz zachwycona! to znaczy ja jestem i mysle, ze jest swietnie.