Może ktoś wie, była bym wdzięczna za infirmacje. Ponieważ hulk z 2 części był dobry.
Wydaje mi się że zmienili hulka żeby był bardziej podobny do marka ruffalo bo widać że trochę jest ale moim zdaniem to głupota bo w drugiej części rzeczywiście fajnie wyglądał.
Moim zdaniem w drugiej był lepszy, ponieważ był jakby można to było określić bardziej realistyczny z wyglądu.
Sznuję twoje zdanie ale dla mnie (tylko i wyłącznie) był przesadzony a w efektach specjalnych związanych z fizyką obiektów gorszy od tego z 2003r co trochę pogarszało realizm. Szczerze uważam , że gdyby coś takiego jak Hulk istniało na prawdę, to wyglądałoby i zachowywałoby się jak ten z filmu ,w którym wystąpił Eric Bana (szczególnie polecam scenę gdy Hulk ucieka z podziemnej bazy na pustyni)
Hulk z Incredible byl naprawde spoko. tym razem poszlo o Bannera. po prostu Banner byl chciwy. byl tak chciwy, ze chcial wziac wszyyystkie pieniazki. i te Iron-mana, i te Capa, i nawet te, ktore mialy byc dla personelu S.H.I.E.L.D! na to nie zgodzil sie Fury i kazal znalesc nowego Bannera, lepszego! i szukali i szukali i szukali. wszedzie! sparawdzili TDK, ale poziom byl za niski, a i rezyser kaprawy. sprawdzili w LOTR, ale tu przynudzali... az pewnego dnia Hawkeye powiedzial: Znalazlem! bo takie mial Hawkeye oko, ze wszystko wiedzial! i teraz mamy nowego, LEPSZEGO O NIEBO, idealnego i tanszego Bannera i Hulka. tak to bylo!
Za prawdę potwierdzam te słowa, lubię Nortona, ale był zbyt zachłanny i wzięli Marka Ruffalo i według mnie Hulk tylko na tym zyskał :P
hahaha zaje***sta historia, swoja droga ciekawe ile chcieli dac Nortonowi ze sie nie zgodzil?i po drugie przeciez Iron man alias tony stark jest (jak to ktos w innym watku okreslil)plejbojem i milionerem*(pisownia oryg.) wiec on to raczej wolontariat uskutecznia!
no wlasnie ze nie. czy ty myslisz, ze bezrobotni sa milionerami? same sie te miliony nie wziely i nie przyszly. a busines idzie zle, kryzys panie... ;) co do Nortona, to sie nigdy nie dowiemy, tajemnica.
toz to nie oto mi chodzilo, Iron czerpie zyski z firmy stark a swiat ratuje w ramach wolontariatu ;)
Był dobry, ale z perspektywy lat wygląda sztucznie. Oczywiście jeżeli mówimy o samym Hulku. Jeśli chodzi bowiem o aktora grającego jego ludzką postać, Bruce'a Bannera, to Norton zrezygnował z gry, bo za mało kasy chcieli mu dać. Wzięli więc Ruffalo, który mimo wszystko doskonale sobie poradził.
Było już milion tematów dotyczących Hulka!!! Tak trudno spojrzeć na rozwiniętą listę tematów?
bo ludze lubia zakladac nowe :)
co Tobie tak to przeszkadza. ja teraz pisze bajke (wierszem, z moralem) o tym gdzie jest Norton i bede czekac z niecierpliwoscia. ale jestes pospinany...
Dzięki za informacje :) osobiście ten nowy hulk jakoś mi nie pasuje, ale może rzeczywiście dobrze zagra tą role.