Piszę do fanów tego filmu. Nie chce was obrażać. Nie taki jest mój cel. Ale apeluje do was.
Zastanówcie się nad swoim życiem ,bo jeżeli podobają wam się tak idiotyczne filmy to oznacza
,że wasz poziom kultury i wykształcenia jest na fatalnym poziomie. FATALNYM! Jeżeli ktoś
porównuje ten film do "Incepcji" a nawet twierdzi ,że jest od niego lepszy to radze zachować to
dla siebie ,a nie ośmieszać się tutaj. Nie chcę mi się wypisywać setek bzdur z tego filmu ,ale
najbardziej nie pasującą postacią był "Legolas" ,który ze swoim łukiem był żałosny do bólu. Do
tego nie kończyły mu się strzały.
Nie masz innych argumentów? To dobrze, to tylko pokazuje, że jedynie takie beznadziejne trolle nie lubią tego filmu albo wielcy fanboye TDKR czy Hobbita, czy czego tam jeszcze, nie mogący się pogodzić, że świetny film rozrywkowy jest lepszy od ich ulubionych i że jest jednym z wielkiej trójki tego roku.
Porównujesz Incepcję z Avengersami, to tylko jeszcze jeden przykład trollizmu. Czy incepcja to film rozrywkowy? Albo wydany w tym samym roku co Avengers, że tak ich porównujesz? Incepcja to osobliwy film, który nie wszystkim musi pasować, ale do rozrykowych nie należy. A Avengers cieszą każdego kto lubi oglądać dobre kino. Dlaczego Transformers 3, ten sam typ kina co Avengers, nigdy nie przekroczył 8, a coraz niżej spada? Bo ma sporo denerwujących rzeczy, które prawie każdy(ja też) dostrzega. A AVengers takich nie ma. I dlatego zasługuje na taką wysoką ocenę. Ale hejterzy nie umieją się pogodzić i będą ciągle zaniżać ocenę, szkoda, że tacy ludzie istnieją na tym forum...