Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Dubbing PL;/

ocenił(a) film na 7

Płakać się Chce jak się człowiek dowiaduję że film na których się czeka tyle czasu zostanie
oddany do kin z dubbingiem;/ Odechciewa się wszystkiego;/ Jest to z pewnością spowodowane
tym iż w filmie gra Jerzy Skolimowski,który gra i podkłada głos jednocześnie.Bajki i Harry Potter
niech sobie będą z dubbingiem ale do tego typu filmu dubbing jest nie na miejscu.

Reinavan

Jerzy Skolimowski nie ma nic wspólnego z dubbingiem do tego filmu oprócz tego , że podkłada głos pod swoją postać .Akurat on sam woli napisy w filmach o czym sam mówił. Sam dubbing jest jak najbardziej na miejscu , ponieważ jest wybór i każdy wybierze swoją ulubioną wersje. Przecież w kinach będzie równiez wersja z napisami więc możesz przestać płakać.

ocenił(a) film na 7
misiek73169

Tak czy siak jak dla mnie dubbing to jedna wielka dziecinada.

Nie mam nic do Skolimowskiego tylko pomyślałem że może przez to jest dubbing.

ocenił(a) film na 7
Reinavan

A ten film nie będzie "jedną wielką dziecinadą" ;) ?

1992kamil

Nie.

ocenił(a) film na 7
1992kamil

Ten film jest typowo dla fanów komiksów.Jeśli Cię nie interesuje to po co w ogóle tu wlazłeś?

Reinavan

Zacznijmy od tego, że Marvel należy od niedawna do Disneya, więc radziłbym się przyzwyczajać do dubbingu :-)

ocenił(a) film na 9
Reinavan

Mam nadzieję że w łodzi manufakturze będzie wersja z napisami. Ale mam takie pytanko jak się prezentują napisy w filmie w 3D gdyż nie ukrywam chciał bym iść na 3D

carving85

Byłem na Kapitanie, Transformersach i Zielonej Latarni w 3D i nie miałem problemów z czytaniem napisów. Żadnej różnicy mi to nie sprawiało.

ocenił(a) film na 9
Reinavan

Jedyne co mogę powiedzieć: http://nooooooooooooooo.com/

ocenił(a) film na 2
Reinavan

Również mnie to bardzo zdziwiło, że film będzie z dubbingiem. Jest to pomysł po prostu fatalny. Kompletnie nie pasuje do tego filmu, oglądając zwiastun, po prostu odechciewa się to oglądać.... Film z dubbingiem to nie film.... Nigdy na coś takiego nie pójdę, na szczęście w kinach (mam nadzieję) na pewno będzie wersja filmu z napisami. Jak nie, to ten film zasługuje jak dla mnie na 1. Co za idiota wymyślił dubbing.........!

ocenił(a) film na 9
marcinos709

W imax jest już napewno wersja z napisami. Od jutra rusza też przedpremierowa rezerwacja.

ocenił(a) film na 1
marcinos709

Matko! Ludzie!!! Zwiastun zdubbingowano przed ostatecznym wyborem obsady!!! W FILMIE BĘDĄ DUBBINGOWAĆ INNE OSOBY NIŻ W ZWIASTUNIE (oprócz dwóch wyjątków), więc ocenianie przez pryzmat zwiastunu jest bez sensu (zwiastuny są zawsze tłumaczone na szybkiego).

MistrzSeller

Można im to powtarzać do znudzenia ale to i tak jak grochem o śćiane.

Reinavan

Film jest w kategorii od lat 8 i w dodatku produkowany przez Disney'a - jak dla mnie to oznacza film celowany w tę samą grupę, co wspomniane przez ciebie bajki.

Nawet ostatnie części Harrego Pottera były celowane w starszą widownię, więc w czym problem?

ocenił(a) film na 7
Kazioo

W tym że nienawidzę w filmach ogólnie polskiego języka a co dopiero w dubbingu w którym głos mało kiedy pasuje do postaci.