Płakać się Chce jak się człowiek dowiaduję że film na których się czeka tyle czasu zostanie
oddany do kin z dubbingiem;/ Odechciewa się wszystkiego;/ Jest to z pewnością spowodowane
tym iż w filmie gra Jerzy Skolimowski,który gra i podkłada głos jednocześnie.Bajki i Harry Potter
niech sobie będą z dubbingiem ale do tego typu filmu dubbing jest nie na miejscu.
Jerzy Skolimowski nie ma nic wspólnego z dubbingiem do tego filmu oprócz tego , że podkłada głos pod swoją postać .Akurat on sam woli napisy w filmach o czym sam mówił. Sam dubbing jest jak najbardziej na miejscu , ponieważ jest wybór i każdy wybierze swoją ulubioną wersje. Przecież w kinach będzie równiez wersja z napisami więc możesz przestać płakać.
Tak czy siak jak dla mnie dubbing to jedna wielka dziecinada.
Nie mam nic do Skolimowskiego tylko pomyślałem że może przez to jest dubbing.
Ten film jest typowo dla fanów komiksów.Jeśli Cię nie interesuje to po co w ogóle tu wlazłeś?
Zacznijmy od tego, że Marvel należy od niedawna do Disneya, więc radziłbym się przyzwyczajać do dubbingu :-)
Mam nadzieję że w łodzi manufakturze będzie wersja z napisami. Ale mam takie pytanko jak się prezentują napisy w filmie w 3D gdyż nie ukrywam chciał bym iść na 3D
Byłem na Kapitanie, Transformersach i Zielonej Latarni w 3D i nie miałem problemów z czytaniem napisów. Żadnej różnicy mi to nie sprawiało.
Również mnie to bardzo zdziwiło, że film będzie z dubbingiem. Jest to pomysł po prostu fatalny. Kompletnie nie pasuje do tego filmu, oglądając zwiastun, po prostu odechciewa się to oglądać.... Film z dubbingiem to nie film.... Nigdy na coś takiego nie pójdę, na szczęście w kinach (mam nadzieję) na pewno będzie wersja filmu z napisami. Jak nie, to ten film zasługuje jak dla mnie na 1. Co za idiota wymyślił dubbing.........!
W imax jest już napewno wersja z napisami. Od jutra rusza też przedpremierowa rezerwacja.
Matko! Ludzie!!! Zwiastun zdubbingowano przed ostatecznym wyborem obsady!!! W FILMIE BĘDĄ DUBBINGOWAĆ INNE OSOBY NIŻ W ZWIASTUNIE (oprócz dwóch wyjątków), więc ocenianie przez pryzmat zwiastunu jest bez sensu (zwiastuny są zawsze tłumaczone na szybkiego).
Film jest w kategorii od lat 8 i w dodatku produkowany przez Disney'a - jak dla mnie to oznacza film celowany w tę samą grupę, co wspomniane przez ciebie bajki.
Nawet ostatnie części Harrego Pottera były celowane w starszą widownię, więc w czym problem?