Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Ale dubbing zpi...dolony jak zwykle.Co za imbecyl bez mózgu decyduje żeby takie filmy wypuszczać z dubbingiem ( 2-gi przypadek Giganci Ze Stali).

papae11

Niby gdzie widziałeś ten film z polskim dubbingiem, skoro premiera 11?

ocenił(a) film na 1
papae11

Matko!
1. Jest już tyle tematów odnośnie. Po co zakładać kolejny?
2. Nie bądź egoistą. nie każdy lubi wersje z napisami.
3. Niektórzy lubią dubbing i dobrze, ze tym razem nie będą dyskryminowani.
4. Jak mogłeś obejrzeć film z dubbingiem przed polską premierą?
5. Nie każdy dubbing jest zły. Dubbing to nasza tradycja (stosowano go już przed II wojną światową)

ocenił(a) film na 9
MistrzSeller

Na 485 tematów 450 jest odnośnie tego jaki, czy i gdzie znajdzie "dabling"

ocenił(a) film na 10
MistrzSeller

ty tez nie badz egoista! chcial, to zalozyl! sam mysle nad zalozeniem tematu o dubbingu. bo kazdy ma prawo se zalozyc temat.

ocenił(a) film na 1
hetzer

Ale już jest ich pełno. Nie ma sensu zakładać nowych tematów jak można pisać w starym. To tylko sprawia, że lista tematów jest dłuższa, bo mamy po 60 tematów dotyczących tego samego.

ocenił(a) film na 10
MistrzSeller

goscie troluja a wy lapiecie jak... jak... bardzo lapiecie sie na to. ja sie nie wpisuje w tematach typu "o boze jak to jest na 26 na IMDb przeca to kal!" a tez ich juz jest sporo. a wy KAZDY temat walkujecie na 10 strone. paece!

MistrzSeller

Mam nadzieję że mówi ci coś takiegi jak pokaz przedpremierowy.

papae11

Heh a dystrybutor pisał do mnie w mailu, że pokazów przedpremierowych w Polsce nie będzie ;P

ocenił(a) film na 9
John_Shepard

Ja idę 11 Maja w dniu premiery na pierwszy seans !z napisami! na 19.00, pierwsze dwa są o 14 i 16 ale z napisami.
Gdy rezerwowałem bilety to już dość dobre miejsc było zarezerowanych:)

ocenił(a) film na 7
Knighter_Seba

wlasnie wrocilem z seansu filmik fajny lekki latwy i przyjemny taki jaki powinien byc totalna rozwalka ale przeciez o to chodzi prawda
poleca super spedzone ponad 2 godziny

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
devilll2305

No to polecam wybrać się na marsa i obejrzeć z ufoludkami ,jak czegoś nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo ja film widziałem i to właśnie z dubbingiem na pokazie przedpremierowym i dodam że nie w kosmosie.

papae11

A tak poza tym to może byś tu nie bluzgał bo dzieciaki też to czytają, ta strona jest stworzona do swoich przemyśleń na tematy filmowe a nie wypisywanie niecenzuralnych słów.

ocenił(a) film na 10
papae11

jak w Fantastycznej czwórce -.- tyle że dubbing był jako tako przypasowany ;d