Ale dubbing zpi...dolony jak zwykle.Co za imbecyl bez mózgu decyduje żeby takie filmy wypuszczać z dubbingiem ( 2-gi przypadek Giganci Ze Stali).
Matko!
1. Jest już tyle tematów odnośnie. Po co zakładać kolejny?
2. Nie bądź egoistą. nie każdy lubi wersje z napisami.
3. Niektórzy lubią dubbing i dobrze, ze tym razem nie będą dyskryminowani.
4. Jak mogłeś obejrzeć film z dubbingiem przed polską premierą?
5. Nie każdy dubbing jest zły. Dubbing to nasza tradycja (stosowano go już przed II wojną światową)
ty tez nie badz egoista! chcial, to zalozyl! sam mysle nad zalozeniem tematu o dubbingu. bo kazdy ma prawo se zalozyc temat.
Ale już jest ich pełno. Nie ma sensu zakładać nowych tematów jak można pisać w starym. To tylko sprawia, że lista tematów jest dłuższa, bo mamy po 60 tematów dotyczących tego samego.
goscie troluja a wy lapiecie jak... jak... bardzo lapiecie sie na to. ja sie nie wpisuje w tematach typu "o boze jak to jest na 26 na IMDb przeca to kal!" a tez ich juz jest sporo. a wy KAZDY temat walkujecie na 10 strone. paece!
Ja idę 11 Maja w dniu premiery na pierwszy seans !z napisami! na 19.00, pierwsze dwa są o 14 i 16 ale z napisami.
Gdy rezerwowałem bilety to już dość dobre miejsc było zarezerowanych:)
wlasnie wrocilem z seansu filmik fajny lekki latwy i przyjemny taki jaki powinien byc totalna rozwalka ale przeciez o to chodzi prawda
poleca super spedzone ponad 2 godziny
No to polecam wybrać się na marsa i obejrzeć z ufoludkami ,jak czegoś nie wiesz to się nie wypowiadaj, bo ja film widziałem i to właśnie z dubbingiem na pokazie przedpremierowym i dodam że nie w kosmosie.
A tak poza tym to może byś tu nie bluzgał bo dzieciaki też to czytają, ta strona jest stworzona do swoich przemyśleń na tematy filmowe a nie wypisywanie niecenzuralnych słów.