Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347794
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Dlaczego te postacie nie dostały oddzielnego filmu. Bardzo lubię aktorów którzy odtwarzają
ich role, ewentualnie Nick i Wdowa mogliby wystapic w jednym o S.H.I.E.L.D.

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

Film Nick Fury juz za 3 lata :D

ocenił(a) film na 10
mateusi91

No tak ale ja po prostu myślałem że przed The Avengers wszystkich zobaczymy w oddzielnych filmach.

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

Mnie nie pytaj. Tak zdecydował Marvel i trzeba sie z tym pogodzic.

ocenił(a) film na 8
Mateo_SF

może kiedys się teo doczekamy :)
historia BW jest świetnym materiałym by zrobic z tego film

Mateo_SF

Film o Nicku fury już jest z Davidem Hasselhoffem w rolu głównej

http://www.filmweb.pl/film/Nick+Fury-1998-35737

Cienki troche ale jest...

ocenił(a) film na 10
teksas55

Cienki to on jest zajebiscie a nie troche, chcę rebootu z Samuelem i tyle, mogą zrobić film o SHIELD i wsadzić do niego Hawkeya Black Widow i oczywiście Nicka.

Mateo_SF

Tak przydałyby się osobne filmy o Nicku Fury i Hawkeye....a przedewszystki o Fury...myślę że Samuel L. Jackson pasuje tu świetnie mimo iż jest czarny ( nie, nie jestem rasitą poprostu znam z komiksów tylko białą postą Nicka Fury)...

Myślę też że jest wiele innych ciekawych postaci z komiksów Marvela o których możnaby nakręcić osobne filmy....ale zobaczymy...czas pokaże

ocenił(a) film na 5
teksas55

Oj bo czarny Nick Fury był w tej serii Universum czyli innym wymiarze jak się nie mylę

ocenił(a) film na 9
piekielny84

Czarnoskóry Nick pojawił się w kreskówce "Wolverine & the X- Men" http://www.craiglotter.co.za/wp-content/uploads/2010/03/wolverine-and-nick-fury. png , także L. Jackson pasuje dość dobrze do tej kreacji, chociaż nie wiem czy pojawiał się w tym kolorze w jakimś komiksie.

ocenił(a) film na 9
teksas55

czarny Nik wystempuje w sejach z uniwersum marvela z przedrostkiem ULTIMATE.... w polsce swego czasu wydano ultimate spiderman(FunMedia) i ultimate x-men (Dobry Komiks) to takie odswierzone uniwersum po liftigu....w dobie internetu, komurek i take tam