Siemka, mam pytanie, czy ktoś może wie, czy powstanie osobny film o Hawkeye'u tak jak powstał o Iron Manie czy Hulku ??? Jak ktoś wie, to niech napisze, z góry pzdr :)
Na chwilę obecną nie ma takich planów, ale co przyszłośc przyniesie to inna sprawa. W tym momencie Hawkeye chyba nie jest aż tak dobrze znaną postacią, jak choćby Iron Man czy Kapian Ameryka, więc może jakiś czas po premierze "Avengers" i zaprezentowaniu go szerszej grupie odbiorców Marvel ( Disney zdecyduje się na osobny film z Hawkey'em w roli głównej - sam chętnie obejrę taki film. Więc jakiś czas przed premierą "Avengers 2 " kto wie - może doczekamy się filmu o nim i powiedzmy Czarnej Wdowie.
Aha, dzięki za info :)
A propo: jeszcze jedynka dobrze nie weszła do kin, a już druga część Avengersów się szykuje ?
Ciekawe kto będzie tym złym w drugiej części...
Ach tak - wielki Thanos, choć w tym spocie na końcu zbyt wielki nie był :D Ale na drugą część mścicieli będzie dane nam czekać aż do 2014 roku...
"Ciekawe kto będzie tym złym w drugiej części..."
Nie widziałaś scenki w trakcie napisów? Przeciwnik został tam ukazany już... ;)
Oj, jak mogłaś to opuścić. Masz link do niej: http://www.aeromental.net/2012/04/26/the-avengers-after-credits-scene-video/
W końcu w Polsce film jeszcze nie miał premiery, więc na tą chwilę to pytanie jest bezkarne:D Karać będziemy ludzi, którzy zadadzą to pytanie długo po premierze w Polsce:)
btw. ja mam nadzieje, ze w dwojce pojawi sie Antman i Wasp. i ze stworza Ultrona. i ze Ultron stworzy The Vision itd. i ze dopiero na koncu bedzie wielkie wejscie Thanosa i czesc 3! :)
Zobaczymy. Ant-Man miał być już w pierwszym "Avengers", ale Edgar Wright nie wyrobił się z jego solowym filmem. Kevin Feige, prezes Marvel Studios, twierdzi, że "Ant-Man" jest znacznie bliżej realizacji niż był dotychczas.
ja mam nadzieję że Janet nie będzie latać jako Wasp, bo już sam Ant-Man jest wystarczająco komiczną(ze względu na umiejętności) postacią. Nie umiem sobie wyobrazić tych dwóch postaci w tym filmie, już bardziej Czarną Panterę, Ms Marvel czy Iron Fist.
nie rozumiem dlaczego. roj malych istot moze byc potezna bronia, wszystko zalezy od uzycia. btw. wojskowi pracuja nad tym od dawna (nie mrowki, ale roj robocikow). i da sie ta zdolnosc uzasadnic naukowo ;) pomniejszanie i powiekszanie to archetypiczne zdolnosci. a Janet... jest mutantem. i jst fajna. i ma fajne, no wiesz, te...
[IMG]http://i47.tinypic.com/2r46jis.png[/IMG]
:D