Dziękujemy kinu Helios za OSZUSTWO, które polega nie tylko na pisaniu przez kierownika kina e-maili do klientów, jakoby "Avengers" miało być także dostępne w 2D, ale również wystawianiu plakatów przed kinem, na których widnieje informacja o obu wersjach. Tymczasem rezerwacja dostępna jest wyłącznie na seanse w trójwymiarze.
Jest ale tylko dwa seanse pod wieczór :/
Oprócz braku wyboru pomiędzy 2D i 3D czeka nas także cena 26 zł za bilet w weekend. Te ceny są już absurdalne...
Mimo wszystko do kina się wybiorę, rezerwacja już zrobiona na sobotni seans o 18.00... ale na pewno zrewiduję swoje plany na wypady do kina, chyba na Dark Shadows i MiB3 już się nie wybiorę w tym miesiącu :/
U nas nie dość że tylko 3D to bilet w weekend kosztuje 29zł (sic!!!!!!!!!). Chciałem się wybrać do kina, ale od 3D boli mnie głowa a cena biletu jeszcze bardziej mnie zniechęca, to pół mojej dniówki :/
Najlepsze bo Helios na Facebooku chwali się że mają film w czterech wersjach, a grają tylko w 3D. Co za kino sami nie widzą jaki mają repertuar.
Może Ci frajerzy chcą dać 2D dopiero po np. dwóch tygodniach, kiedy już zdążą i tak zebrać gruby szmal z seansów 3D? :/
Dzięki tym żałosnym pseudo 3d, dubbingom i miesięcznymi opóźnieniami premier w Pl nie chodze już do kina. Sami sobie na to zapracowali. Potem jest lament, że ludzie ciągną z neta.
mnie np. irytuje taki brak doinformowania. Chodzę do kina w Heliosie Alfa w Białymstoku i na stronce jest info o tanim wtorku na 3D po 18 zł bilet, natomiast gdy dziś zrealizowałem rerwację, okazuje się że jeszcze muszę dopłacić 2 zł oddzielnie za OKULARY. no po prostu śmiech. Zdzierają kasę z ludzi z każdej strony...
A z tą ceną za 3D to nie jest tak, że tych 2 zł nie doliczasz do normalnej ceny, tylko ona już się w niej zawiera...? Chyba, że czegoś nie zrozumiałem.
nie masz swoich po jakims innym seansie? jesli nie, to zachowaj te i nastepnym razem napiszesz: "dobrze ze nie zdzieraja na wszystkim i nie wliczaja ceny okularow do ceny biletow"
HA! a to dobre :D byłoby super gdyby okulary można było zachować dla siebie :D trzeba niestety oddać je z powrotem zaraz przy wyjściu z sali ;)
Dokładnie, dwa dni temu byłem w Cinema City i dostałem okulary na własność. teraz tylko kupić bilecik na 2D i iść na 3D ( w cc silesia w katowicach tak się da ;P );D