Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Nie radzę iść do Kina Helios w Bielsku- Białej na Avengers. Z pośpiechu, bo czekają ludzie
na następny seans, wyłączają film zaraz po 1 scence w napisach. W dodatku obsługa
upomniana, że jest jeszcze jedna scena kłóciła się, że żadnej scenki nie ma! ŻENADA!

eovina91

W Polsce była tylko jedna scena po napisach...

ocenił(a) film na 1
roach22

No właśnie

ocenił(a) film na 8
eovina91

dlatego mam zamiar iść jak się bydło przewali i to najlepiej na tani wtorek

ocenił(a) film na 9
katedra

Przewalasz bydło po taniosze we wtorki, przy której katedrze?

katedra

The same ! Obawiam się tylko ze dużo ludków w GW pomyśli tak samo ...a u nas tylko Hellios po zburzeniu starego "Słońca" i "Kopernika" z epoki Stalina ;) ehhh niestety Hamerykanie kręcą Hamerykanie wymagają :( ...

użytkownik usunięty
eovina91

Ostatnia dodatkowa scena jest wyświetlana chyba tylko w USA. W Polsce na pewno nie.

ocenił(a) film na 9

Jakieś info na ten temat, dlaczego tak jest?

użytkownik usunięty
POLIPOLIK

Scena to późno zrobiona dokrętka. Widocznie za późno by mogła się znaleźć na taśmach rozesłanych na cały świat.

W CC w Lublinie ostatnia scena po napisach była, nie wiem jak w innych miastach, ale ja specjalnie czekałam, no i się doczekałam. Właściwie to z połowa sali jeszcze na nią została.

noisevictim

Nie, nie była. Nie mogłeś mieć tej sceny, o której mówimy. Mowa nie o scenie z Thanosem w TRAKCIE napisów, lecz o jeszcze drugiej scenie, którą ma tylko USA, a w której to pokazane jest, jak Avengers po bitwie jedzą shawarmę (to, o czym wspominał Tony) w jakimś barze.

Peeves

A to chyba że o tą chodzi. Zwracam honor i "mogłaś", tak na następny raz.

noisevictim

Ok, sorry za pokręcenie płci. Nie zwróciłem uwagi na końcówkę '-łam' w czasownikach w Twoich postach.

ocenił(a) film na 9

To zwracam honor Kinu, jednak uważam, że skoro płacę za film, nie powinnam być z niego ostentacyjnie wywalana. Szacunek dla twórców wymaga, aby obejrzeć napisy do końca.

ocenił(a) film na 9
eovina91

Owszem, nawet jak nie ma scenki, powinno być naturalne, że można siedzieć na napisach aż do końca. Niestety utarło się, że hołota kinowa wybiega jak bydło sekundy po zapaleniu świateł. Smutne i żenujące.

ocenił(a) film na 9
eovina91

Byłem wczoraj w Heliosie ( BB) na seansie o 19 ogólnie garstka ludzi, spokojnie siedziałem do sceny po napisach .Nie czułem żadnej presji ze strony obsługi że mam wypieprzać z kina :) A druga scena tylko dla USA ,zrobili specjalna dokrętkę.

ocenił(a) film na 9
Madara_Lutek

Wyrzucali po seansie o 16:15. Widocznie źle ułożyli repertuar.

ocenił(a) film na 10
eovina91

polecam kino Cinema City Bielsko-Biała na nim się jeszcze nie zawiodłem , już nie raz się tak stało na innych filmach że wyłączali na końcu bo już zaraz miał być następny seans i kazali wychodzić śmieszne to jest według mnie, oni mają dziwnie ułożony ten repertuar że film po filmie i pózniej zaczna wszyscy wychodzić i wchodzić i jest jedna przepychanka kto pierwszy haha