Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Czy w jakimś mieście jakiekolwiek kino umożliwiło już rezerwację biletów online na seans Avengers? Ja we Wro sprawdziłem wszystkie kina i każde ma rezerwację jedynie do czwartku 10.03. Trochę to dziwne bo zwykle rezerwowałem sobie bilety już na tydzień przed seansem a tu 4 dni do premiery i nic. Przecież jak oni to wreszcie uruchomią to im się chyba serwery posypią tylu chętnych będzie :P

pchlebus

O! Mam ten sam problem. Otóż w moim mieście występuje tylko kino Helios, a ono ma repertuar niezmiennie od dwóch tygodni tylko do czwartku 10.05. Zaczyna mnie to irytować, bo zazwyczaj można było rezerwować z przyspieszeniem tygodniowym miejsca na niektóre filmy.

Peeves

np w multikinie repertuar jest zawsze ustalany w środy koło południa

użytkownik usunięty
pchlebus

w Heliosie gościu powiedział, że od jutra popołudnia udostępnią dalszy repertuar.

BTW - wie ktoś czy GDZIEKOLWIEK w okolicy Katowice będzie jakaś nocna premiera?

ocenił(a) film na 7

Osobiscie wybieram sie do Imaxa w Katowicach, mozna juz rezerwowac, wersje dubbing i z napisami. Oczywiscie wybieram sie na napisy na godzine 22.00.

użytkownik usunięty
pontyak

Tylko, że to jest piątek wieczór. Ja bym wolałam w nocy z czwartku na piątek. Czemu akurat ten film nie ma premiery o pólnocy? :/

ocenił(a) film na 7

Nie mozna miec wszystkiego, mi akurat pt odpowiada, a i tak miejsc juz w wiekszosci nie ma, wiec trzeba sie spieszyc

użytkownik usunięty
pontyak

nie można. Ale można pytać i się starać :)

ocenił(a) film na 9
pontyak

Szkoda kolego że tak pózno, ja tez już zarezerwowałem ale na 19:P i już prawie cała sala jest!:)

użytkownik usunięty
Knighter_Seba

niech ch szlag... taki filmu puszczać tylko po dwa seans dziennie :/

ocenił(a) film na 9

Nie ma takiego czegoś jak premiera nocna:) Pierwsze seanse są w kinach w dniu premiery, w Imaxie bodajrze 14 i 16 dubbling, 19,22 z napisami.

użytkownik usunięty
Knighter_Seba

byłam na paru filmach wyświetlanych pierwszy raz vo północy więc jednak jest.

Pierwsze seanse są zazwyczaj minutę po północy w dniu premiery.