Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Specjalnie założyłem konto na tym serwisie aby skomentować tę produkcję...
Film był na prawdę mocno nagłaśniany, postanowiłem się na niego wybrać. Szczerze mówiąc nie wiem jak to możliwe, iż ma taka notę (szanując gust innych). Ja jak i wielu (już dawno dorosłych) ludzi wychodziły z sal kinowych z grymasem na twarzy.
Dosłownie liczyłem na coś dobrego, nawet bardzo dobrego a w zamian otrzymałem coś ledwie średniego. Pół filmu przespałem, obudziło mnie kopanie w kinowy fotel, i chyba w dobrym momencie bo ostatnie 30-40 minut to było dopiero to co mój gust zainteresowało. Co prawda totalna rozróba i nawalanka to nie jest mój typ ale wszystkiemu nadawała uroku świetna gra Hulka, który rozśmieszył całą salę kilkukrotnie. Bez niego ten film byłby zupełnie inny. Rozumiem, iż 15 minut wstępu może być nudne, ale godzinę lub więcej rozmów z rzadkimi dowcipami opierającymi się na niskim poziomie... Może jestem zbyt poważny na swój wiek - mając zaledwie 17 lat? Liczę na Wasze opinie, i uprzedzam.. nie trolluję, bo widziałem, że każdego użytkownika próbującego skrytykować ten film - dosłownie zbesztaliście z błotem.
Moja obiektywna ocena filmu ze względu na częste efekty w końcowej fazie filmu to 4/10.

Pozdrawiam : )

ocenił(a) film na 10
skillowsky

przeciez ten film mowi o uczuciach O_o tylko ty przespales. poza tym bylo by uczciwiej napisac "zalozylem 30 kont na tym serwisie, zeby napsuc innym krwi"

ocenił(a) film na 4
hetzer

jakie 30 kont? Jest to moje jedyne konto... Gdybym miał więcej, zastosowałbym metodę krótkiego pisania postów, i nie przejmował się tym tematem i nie odpowiadałbym. Założyłem bo chciałem wyrazić swoją opinię. Niestety Ty powiesz, że jestem nie wiadomo jaki trollem.
Ja nie dostrzegłem uczuć, poza tym jak mówię, większość sali kinowej było niezadowolonych z odbytego seansu.
Nie mam zamiaru, psuć krwi innym. Po 1. nie kręci mnie to, po 2. po to jest to forum by wyrażać swoją opinię po 3. Ty psujesz mi krew tym, iż nie umiesz używać polskich znaków.

ocenił(a) film na 10
skillowsky

niestety, moj komp NIE MA takiej mozliwosci, ustawienia klawiatury sa na serwerze. mieszkam i pracuje w UK

ocenił(a) film na 4
hetzer

A ja miałem możliwość skomentowania tego filmu, więc to zrobiłem. :)