Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347794
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Jestem raczej fanką poszczególnych postaci, a nie całego uniwersum Marvela, więc nie za
bardzo się na nim znam. Ciekawi mnie czy będą Spider-Woman i Miss Marvel?

ocenił(a) film na 7
ClaudiaBrown

Gdzie w tym filmie ?, raczej nie

ClaudiaBrown

W tym filmie - nie. I wątpię aby w jakichkolwiek innych - zbyt mało znane (nie dla fanów komiksów) postacie.

ocenił(a) film na 7
TheBlur

tylko ze ten film to kontynujłacja z takich fimów jak Iron man 2,HULk inverse czy jakoś tak :P,capitan ameryka,Thor a spidermana nie ma żadnego nowego filmu a poza tym cos zlle mi sie widzie spider man wolałbym wolverina jeśli już

ziomek102

Incredible Hulk gwoli ścisłości. A co do Wolverine'a i Spider-Man'a - nie będzie ich ponieważ prawa do ich postaci Marvel nie posiada... .

ocenił(a) film na 7
TheBlur

no niesty ale jak to
?

ocenił(a) film na 7
ziomek102

haha zaraz zobzczym w filmach marvela Batmana xd

ziomek102

Sony posiada prawa do Spider-Mana, a co do X-Men'ów to już nie pamiętam. Marvel tylko ich stworzył... .

ocenił(a) film na 7
TheBlur

aha ale czemu nie ma spider mana?????!

ziomek102

Po pierwsze - potrzebna zgoda Sony, po drugie - w oryginalnym składzie Mścicieli nie było Spider-Man'a, proste.

ocenił(a) film na 7
TheBlur

no i co ;P

ziomek102

Według niektórych Spidey może się pojawić "na chwilę", w stylu Wolverine'a w X-Men: Pierwsza klasa.

ocenił(a) film na 7
TheBlur

no a czemu nie zrobią filmu ze szystkimi bohATERAMI MARVELA NP LIGA SPRAWIEDLIWYCJ Z DC CO

ocenił(a) film na 7
ziomek102

ZAL Z dc ZORNILI A Z MARVELA NI

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Peeves

nie umiem odpowiedzieć Peeves gdyż zglosliem ten komętarz jako spam pozdrawiam

ziomek102

Który komentarz? Mam nadzieję, że swój własny, który nazwać można nie tylko spamem, co trollowaniem.

ocenił(a) film na 7
Peeves

czyżby?

ocenił(a) film na 7
ziomek102

cóż za marna prowokacja ....

ziomek102

Nie musisz mi tego mówić. Przecież wiem, że prowokujesz.

ziomek102

Chybaś zjarany był pisząc to wszystko... .

ocenił(a) film na 1
TheBlur

Dokładnie to wcześniej, gdy nie było Marvel studios, które robi filmy na podstawie komiksów producenci kupowali licencje na ekranizacje jednej serii. Potem powstało Marvel Studios i zaczęło robić filmy z różnymi bohaterami powiązane ze sobą. Niestety licencje, które wcześniej zostały sprzedane nadal działają i póki nie wygasną filmy z Spider-manem i X-menami robią inne firmy.

ocenił(a) film na 7
MistrzSeller

no widzisz i to jest wytlumaczenie ......