Jestem raczej fanką poszczególnych postaci, a nie całego uniwersum Marvela, więc nie za
bardzo się na nim znam. Ciekawi mnie czy będą Spider-Woman i Miss Marvel?
W tym filmie - nie. I wątpię aby w jakichkolwiek innych - zbyt mało znane (nie dla fanów komiksów) postacie.
tylko ze ten film to kontynujłacja z takich fimów jak Iron man 2,HULk inverse czy jakoś tak :P,capitan ameryka,Thor a spidermana nie ma żadnego nowego filmu a poza tym cos zlle mi sie widzie spider man wolałbym wolverina jeśli już
Incredible Hulk gwoli ścisłości. A co do Wolverine'a i Spider-Man'a - nie będzie ich ponieważ prawa do ich postaci Marvel nie posiada... .
Sony posiada prawa do Spider-Mana, a co do X-Men'ów to już nie pamiętam. Marvel tylko ich stworzył... .
Po pierwsze - potrzebna zgoda Sony, po drugie - w oryginalnym składzie Mścicieli nie było Spider-Man'a, proste.
no a czemu nie zrobią filmu ze szystkimi bohATERAMI MARVELA NP LIGA SPRAWIEDLIWYCJ Z DC CO
Który komentarz? Mam nadzieję, że swój własny, który nazwać można nie tylko spamem, co trollowaniem.
Dokładnie to wcześniej, gdy nie było Marvel studios, które robi filmy na podstawie komiksów producenci kupowali licencje na ekranizacje jednej serii. Potem powstało Marvel Studios i zaczęło robić filmy z różnymi bohaterami powiązane ze sobą. Niestety licencje, które wcześniej zostały sprzedane nadal działają i póki nie wygasną filmy z Spider-manem i X-menami robią inne firmy.