Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Z kilku względów. Nie mam wyboru pomiedzy 2d a 3d. Dystrybutor wychodzi z założenia, że 3d i ch...
Film na 3d to wydatek 30 zł. 2 bilety + chrupanie wychodzi 80 zł. Za dużo jak na jeden film. Przykro mi.

Druga sprawa. Nie omamiajcie sie tymi fałszywymi filmami w 3d. To nie jest 3d. to konwersja filmu 2d. Czytam na forum, że napalacie sie efektami. Powiem wam, że polskie kina nie sa przygotowanie na filmy 3d.
Na filmy 3d (kręcone kamerą 3d) potrzebny jest ekran z tlenkiem srebra albo srebrem. Pogłębia obraz i wtedy widac efekty. To co my mamy w Polsce to papka gówna za 30 zł

dziekuje

[edit]
Do kina chodzę bardzo często. jak sa ciekawe filmy to nawet 2 razy w tygodniu. Ale z takim podejściem jak opisalem wyżej nie pójde na film. sciągne z sieci i nikt nie zarobi. Jak nie szanują mnie jako klienta to odpłacam sie tym samym.

ocenił(a) film na 7
KLAssurbanipal

Nie popcorn. tylko i wylacznie nachosy. Zanim sie film zacznie nachosow nie ma, wiec nie przeszkazda nikomu .)
Nie kupuje zawsze jedzenia, ale nigdzie nie jadlem lepszego sosu do nachosow, wiec czasami musze sobie kupic.

ocenił(a) film na 8
atraxxx

Nikt nie każe Ci jeść, możesz iść do Multikina w środę, jeśli masz Orange to b\2 bilety w cenie jednego, jeśli możesz pozwolić sobie na ulgowy to jeszcze taniej. Wczoraj byłem z bratem i zapłaciłem 23 zł za dwa normalne bilety, cały film przelatuje naprawdę szybko i nie potrzeba żadnego prowiantu, zapewniam.