Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347794
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Norton?

ocenił(a) film na 6

dlaczego dolączacie Nortona do obsady, jesli nie jest to jeszcze przesadzone? Sam Edi mówil, ze raczej przygoda z Hulkiem byla jedynie jednorazowa...

RYAN_RAYBURN

Też tego nie rozumiem, nawet na IMDb nie jest potwierdzona informacja o udziale Edwarda w filmie, jest tylko dopisek "rumored". Wydaje mi się więc, że takie nieuwiarygodnione informacje nie powinny się tu znajdować ;]
Ja również gdzieś czytałam, że Edward nie zamierza już więcej grać w jakimkolwiek filmie o Hulku, no ale pożyjemy, zobaczymy ;)

PannaSaporta

Edward powiedział, że podpisując kontrakt na film, nie miał w nim podpunktu, że będzie też grał w jego kontynuacji. Ale nie mówił czy zagra czy nie. Mówił, że jak narazie nawet mu tego nie zaproponowano i na chwilę obecną nie wie czy, by zagrał czy nie, gdyby go o to poprosili bo to czysto hipotetyczna sprawa, jak go poproszą to się zdecyduje. Nie rzuca słów na wiatr, nie wiadomo czy będą mieli kase na tylu dobrych aktorów, albo być może Edward ściemnia bo go proszono by nic nie mówił o tym,że ma grać. Tak czy siak, Bruce Banner w Avengers będzie jako postać.

maciejrudnicki1985

Zauważcie, że Samuel L. Jackson też nie mówił, że zagra w Iron Manie w żadnym wywiadzie. Do premiery filmu utrzymano to w absolutnej tajemnicy. Dopiero gdy skończyły się napisy...bach. Może być tak, że pójdziesz do kina na Avengers, patrzysz a tu ni z gruchy ni z pietruchy na ekranie Edward Norton. Nic mnie nie zdziwi :P

maciejrudnicki1985

Jest to raczej nieprawdopodobne, ale kto wie ;) Chodzi o to, że Edward mówił, że żałuje swojej roli w The Incredible Hulk, więc nie wydaje mi się, aby nagle zagrał w The Avengers. Ale byłoby wielką niespodzianką nagłe pojawienie się Edka na ekranie ;D

maciejrudnicki1985

Samuel L. Jackson ma kontrakt na kilka filmów jak Fury poczynając od Iron
Mana, Kapitana Ameryki i Thora

dabek_5

Podobno zagrał w Hulku dla zabawy, bo lubi komiksy a nie by się zrealizować jako artysta. Więc nie bardzo wierzę teraz w to co mówi, że żałuje tej swojej roli. To tak jakby Grabowski żałował, że zagrał Ferdka Kiepskiego chociaż jest bardzo dobrym aktorem. Porównanie troche za mocne, bo Hulk a Kiepscy to jednak inny świat xD Ale chodzi o to samo. Bawi się aktorstwem i tyle, czego tu żałować?

ocenił(a) film na 7
maciejrudnicki1985

Norton faktycznie powiedział że "żałuje udziału w Hulku", ale to z powodu że scenariusz który dostał był inny. Po produkcji okazało się, że film jest za długi i powycinano wiele scen, które według Nortona były kluczowe i pokazywały dylemat Bannera. Gdy zobaczył finał końcowy podobno się wkurwił, że nie tak ten film miał wyglądać.

ocenił(a) film na 8
RYAN_RAYBURN

Dokładnie, Norton raczej na 90% nie zagra w tym filmie Hulka

ocenił(a) film na 7
Slowianin

Chyba na 100 % :)

Slowianin

On po prostu NIE zagra, nie wiem w co tu jeszcze wątpić? Ruffalo to Banner.

ocenił(a) film na 8
TheBlur

Z Ruffalo nic pewnego

Slowianin

Jak to nic pewnego?!? A trailerów się nie oglądało?!?

ocenił(a) film na 8
TheBlur

To mógł nie być on

Slowianin

A, już się niemal dałem nabrać. Witaj trollu.

ocenił(a) film na 8
TheBlur

Trollu do największego fana De Niro w Polsce? To podchodzi pod kodeks tej strony, co wiąże się z konsekwencją zbanowanie Twojego konta.

Slowianin

O nie, nie, nie - ostatnio spotkałem takiego trolla, że nikt mu nie dorówna w debilizmie... ale możesz się starać.