Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347794
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Nowy zwiastun

ocenił(a) film na 8

Po niemiecku , jest kilka nowych scen :
http://www.youtube.com/watch?v=EjNDNO7pMXE

Sarah_7

Jak oni mogli to zdubbingować... przecież to aż boli. z niemieckim językiem strasznie brzmi to jak by to miała być dziecinna bajka... zaczynam się coraz bardziej obawiać klęski tego filmu

ocenił(a) film na 8
Uag

ale u nas to raczej napisy dadza do tego filmu

Sarah_7

Również mam nadzieję że nie będzie dubbingu tylko napisy. Polacy nie potrafią dubbingować filmów, inaczej wygląda sprawa z animacjami, tam wolę dubbing pl...

ocenił(a) film na 8
Grabka23

jak na razie wiadomo , że dubbing do tego filmu będzie w Niemczech i Rosji [ nie wiadomo jak z Francją]

Sarah_7

w niemczech kazdy film ma dubbing i kazdy bohater ma swoj glos, niestety. akurat umiem niemiecki i w trailerze sie usmialem jak iron man komentuje po koleji kazdego czlonka zespoly, szczegolnie hulka - krotko mowiac powiedzial ze jest niezruwnowazony psychicznie :D

ocenił(a) film na 9
statnik

nie wiem jak was ale mnie strasznie wkurza jak w filmie jest dubbing nie dość że film traci wtedy na jakości dźwięku to jeszcze jak w niektórych filmach podłożą głosik jakiejś cukiereczkowej dziewczynki pod postać jakiejś kobiety co woła wręcz o mega hardcore i oryginalny soundtrack ...to jest jakaś masakra z tym niemieckim dubbingiem już rosyjski poszedł im o wiele lepiej...a druga rzecz która mnie wkurza to że w jakimś zakochanym państwie do zwiastuna dają nowe fragmenty zamiast dać to w oficjalnym..a potem człowiek musi szukać po youtubie tego i jeszcze nie rozumie z tego zbyt wiele..:PXd ot co :)