Po niemiecku , jest kilka nowych scen :
http://www.youtube.com/watch?v=EjNDNO7pMXE
Jak oni mogli to zdubbingować... przecież to aż boli. z niemieckim językiem strasznie brzmi to jak by to miała być dziecinna bajka... zaczynam się coraz bardziej obawiać klęski tego filmu
Również mam nadzieję że nie będzie dubbingu tylko napisy. Polacy nie potrafią dubbingować filmów, inaczej wygląda sprawa z animacjami, tam wolę dubbing pl...
jak na razie wiadomo , że dubbing do tego filmu będzie w Niemczech i Rosji [ nie wiadomo jak z Francją]
w niemczech kazdy film ma dubbing i kazdy bohater ma swoj glos, niestety. akurat umiem niemiecki i w trailerze sie usmialem jak iron man komentuje po koleji kazdego czlonka zespoly, szczegolnie hulka - krotko mowiac powiedzial ze jest niezruwnowazony psychicznie :D
nie wiem jak was ale mnie strasznie wkurza jak w filmie jest dubbing nie dość że film traci wtedy na jakości dźwięku to jeszcze jak w niektórych filmach podłożą głosik jakiejś cukiereczkowej dziewczynki pod postać jakiejś kobiety co woła wręcz o mega hardcore i oryginalny soundtrack ...to jest jakaś masakra z tym niemieckim dubbingiem już rosyjski poszedł im o wiele lepiej...a druga rzecz która mnie wkurza to że w jakimś zakochanym państwie do zwiastuna dają nowe fragmenty zamiast dać to w oficjalnym..a potem człowiek musi szukać po youtubie tego i jeszcze nie rozumie z tego zbyt wiele..:PXd ot co :)