Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347710
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

... wybranie za Hulk'a, Mark'a Ruffalo jest najgorszym z najgorszych. Ten pajac nie zna się na aktorstwie. Widziałem go w kilku filmach ale nierozumień co zobaczył w nim reżyser. Duży minus za Bruce'a . Najlepiej pasuje Nortom . Co do Ruffal'a , nie macie wrażenia( kiedy coś mówi ) że ma coś ustach :D i lekko sepleni??? Gość porażka!

ocenił(a) film na 7
SirDarthlord

już mogli zostawić nortona jakąś nie jestem za zmianą aktorów jeśli już postanowili robić film o avengersach to powinni się trzymać tych samych aktorów jakąś nie widze marka rufla w roli hulka ale trudno przeboleje ,najważniejsze że by film był dobry .

mrPARADOKS

Nic nie mam do Ruffalo ale sadze podobnie jak mrPARADOKS, ze powinni sie trzymac tych samych aktorow, bo to troche bez sensu

ocenił(a) film na 9
Pijany_Mistrz

Oglądałeś Hulk'a (anime) albo czytałeś komiksy ? Ogólnie postać aktora Nortom'a idealnie pasuje pod Banner'a. Co do Ruffall'a dopowiem że musicie zobaczyć więcej filmów z jego udziałem . A tu maci link http://www.youtube.com/watch?v=hcDTuinqk2Q&feature=related zobaczcie Ruffallo i oceńcie :D:D:D 0.36 sec.(fajny garniak ale to nie lata 85 XD) Żalpierda.com

ocenił(a) film na 7
SirDarthlord

jak była konferencja filmu avengers to jednak ludzie nie skakali z radości jak dowiedzieli się że mark ruflo wcieli się w hulka
(1.04)http://www.youtube.com/watch?v=TkINcovFxaY

ocenił(a) film na 9
mrPARADOKS

Hahaha widziałem jak się prawie potknął, aż mi się szkoda zrobiło. Btw ciekawe jak Ruffcio bedzię ryczał podczas przemiany po prostu padne XD

SirDarthlord

Norton pokłócił się dosyć mocno z Marvelem, więc nie mieli wyjścia i musieli sobie znaleźć zastępcę.

Mark Ruffalo - jaki by to nie był aktor, to jeśli chodzi o fizjonomię pasuje lepiej na człowieka zmieniającego się w zielonego olbrzyma. Pewnie dlatego też będzie to pierwszy Hulk, którego twarz będzie wzorowana na twarzy aktora. Ciekawe jak to wyjdzie.

ocenił(a) film na 8
Kazioo

to raczej średni komplement w stosunku do urody aktora Ruffalo.

Mudshark

To nie miał być komplement, a z drugiej strony wcale też nic negatywnego - chodzi mi wyłącznie o kształt twarzy. Jak wiadomo twarze mają przeróżne kształty i np. mocno trójkątna i "szczupła" twarz Nortona kompletnie nie pasuje do archetypu Hulka, który zawsze kojarzył mi się z kwadratową gębą, w dodatku projektanci próbowali to odzwierciedlić w Incredible Hulk i zielony olbrzym ma również mocno trójkątną twarz - nie wyszło to niestety zbyt dobrze.

Kazioo

tak to prawda ale zobacz komisy hulk, tam Baner bardziej przypomina Nortona niż Ruffalo:)
o to chodzi że Hulk to przeciwieństwo w 100% małego człowieczka Banera ;) a to że Norton chciał więcej kasy to już inna sprawa, bo i za co miał dostać, jak Baner to i tak tło dla Hulka.

ocenił(a) film na 8
Kazioo

wiem, że nie miał. chciałem zwrócić uwagę na zabawny aspekt całej sytuacji, który mnie bawi, ponieważ wydaje mi się zabawny. ciekawe jak się z tym czuje sam Ruffalo (głupi żart, wiadomo, że nijak, liczy kasę i całą resztę ma głęboko).