Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Jedyny prawdziwy Nick Fury to David Hasselhoff z pamiętnego przeboju z 1998 roku. Samuel L. Jackson to aktor niezły i widać, że bardzo się stara, jednak ta rola po prostu go przerosła. Brak Davida niezmiernie irytuje i nie byłem w stanie tego zdzierżyć. Opuściłem kino po piętnastu minutach seansu.

Można jeszcze wspomnieć o kiepskiej fabule i braku realizmu, ale po co kopać leżącego?

Nie polecam.
Ocena: 1/10.

ocenił(a) film na 8
arial_adriano2

Mam prawo do własnej opinii i po prostu ostrzegam innych.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
OutOfTimeMan

Synku ale co znaczy ostrzegasz przed tym ze nie lubisz marvela czy przed tym że siusiu ci sie chciało bo cola popędziła. Bradziej debilnych tekstów nie czytałem, nie podobało sie to się nie podobało i tyle nie przestrzegaj nikogo bo zachowujesz sie jak bys był niedorozwinięty.

ocenił(a) film na 8
karaskiew

Bardzo proszę o zachowanie pewnego poziomu. To porządny temat.

ocenił(a) film na 9
OutOfTimeMan

Wyszedles po 15 minutach i stwierdzasz ze fabula byla beznadziejna? Wszystko jasne :)

OutOfTimeMan

O, już się zaczyna fala trolli. Szkoda.

użytkownik usunięty
Peeves

Raczej świetnie! Bo będzie trochę można nagrzmocić. :D

ocenił(a) film na 8
Peeves

Jestem krytykiem filmowym.

OutOfTimeMan

Nie martw się mnie ciągle wyzywają od trolli bo zjechałem avatara xD .

ocenił(a) film na 8
Legion212

"Avatar" to porażka.

Pozdrawiam.

OutOfTimeMan

Jak widzę takich ludzi, to aż żal nie odpisać. OutOfTimeMan wyraził swoją opinię na temat filmu, nie każdemu musi odpowiadać film a Wy się jeszcze z tym gryziecie. Bo co? Nie podoba wam się jego wypowiedź? Ok, ale co Wy do tego macie? Opinię należy uszanować i w tym momencie wyszło na to, że to Wy trollujecie i zachowujecie się jak dzieci. Jego zdanie, jego poglądy. A to, że po nim jedziecie pokazuje tylko jakimi inteligentami jesteście. Odesłałbym do podstawówki, ale szkoda nauczycieli. Od siebie dodam, że wiele filmów odpuszczałem po 10 minutach, ponieważ albo aktorzy się nie wczuwali w swoją rolę i wyglądało to sztucznie, albo wątek główny nie przypadł mi do gustu. Tym samym popieram wypowiedź autora, film da się obejrzeć, ale bez rewelacji. Ale wiadomo, większość patrzy na efekty specjalne i jak on 'wygląda' nie szukając szczegółów, przez które mógłby być lepszy. Nie mówię, że mi się nie spodobał, ale widziałem filmy, które kładą ten na glebę. Pozdro.

użytkownik usunięty
Hayashi

Człowieku, jaki z ciebie nieogar, to tylko nędzna prowokacja była, a nie opinia. On jest znanym trollem. ;)

Niech będzie nawet menelem, wypowiedział się, postawił na swoim, być może sprowokował, ale jak pisałem - nie każdemu musi się podobać film. ;]

ocenił(a) film na 8
Hayashi

Otóż to.

Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 8
OutOfTimeMan

Zgadzam się, jak mi powiedzieli że nie będzie Hasselhoffa to wyszedłem z sali, nawet popcornu nie skończyłem.

Madoq

Ja jak zobaczylem, ze Hasselhof jest w tym filmie czarny to wyszedlem i stwierdzilem, ze do kina juz wiecej nie wroce.

ocenił(a) film na 8
Madoq

I to jest jedyna słuszna reakcja, kolego.

Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 9
OutOfTimeMan

ja jak zobaczyłe że słonecznego patrolu brak w tym filmie to az mi włosy na sutach staneły.

ocenił(a) film na 8
OutOfTimeMan

Bo widzisz, na filmwebie ostatnio tyle trolli, że ludzie już nie odróżniają słusznej, prawdziwej krytyki profesjonalisty od marnej prowokacji.
Pozdrawiam serdecznie.