Z tego co widzę po zwiastunach, polski dubbing będzie poniżej przeciętnej. Osobiście zamierzam obejrzeć ten film z oryginalną ścieżką dźwiękową i polskimi napisami. Zawsze jakoś wolałem słyszeć oryginał, który idealnie zgrywał się z ruchem warg aktorów na ekranie ;) Taka mała dygresja. Nie mogę się już doczekać aż zobaczę ten film. Jeśli nie w kinie, to z pewnością udam się do sklepu po płytę DVD jak tylko wyjdzie. Jedyne kogo brakuje mi tutaj z komiksów i kreskówek Marvela to Spider-Man. Poza tym, zapowiada się na prawdę MEGA INTERESUJĄCO :) Mogliby zrobić polską premierę dzień po premierze w USA albo i w ten sam dzień ;) Czasem widzę filmy, to wchodzą do kina w Polsce 2-3 lata nawet po oficjalnej premierze w Stanach.
Pozdrawiam Kinomanów ;)
Spider man nie znalaż się w filmie dlatego że nie należał do klaszycznego składu avengersów ale możliwe że pojawi się w następnych częsciach.
Możliwe że kiedyś dostanom do niego prawa a nawet jeśli nie to nie jest to wielka strata mi nie będzie go zbytnio brakować oby dostali prawa do wolverina.
ja tez bym chcial Logana w Avengers. powaznie, strasznie lubie ta postac :)
albo lepiej, Hulk vs Wolverine... nie poszedl bys?
Oo hulk vs wolverine to by było coś :D Ale coś wątpię żeby wolverine był w Avengers.
Jest taki film animowany Hulk vs Wolverine. Powiem Ci szczerze, że jest on tak dobry i tak brutalny oraz krwawy, jak nigdy nie byłby żaden film aktorski pełnometrażowy opowiadający o walce tych postaci.
ten z Deadpool, Omega Red itd? jesli tak, to go nawet kupilem. rewelacyjny, chcialbym taki film obejzec :)
Tak, o to mi chodzi. Wiesz co, jednym z największych atutów tej animacji jest właśnie Deadpool. Jakby go żywcem z komiksu wyciągnęli - charakter, jak i wygląd. Żałuję, że w żadnych innych kreskówkach i filmach go nie wykorzystują... Fantastyczna postać. Z drugiej strony bardzo się dziwię tym, którzy traktują ten film jak dla dzieci. Przecież jest niesamowicie krwawy.
no wlasnie. a jeszcze relacja miedzy Loganem a Yuriko jest nie tylko brutalna, ale i seksualna w jakims tam stopniu. no , ale to przeciez bajka jest ;)
A ci by go nie brakowało a poza tym podejrzewam ze sceny w filmie bez niego nie były tak dobre jak w filmie z nim .
Nie, nie brakuje mi go. Nawet się cieszę, że go nie ma. Chcę klasyczny skład. Brakuje mi tylko Ant-Mana i Wasp, ale powinni już być w kontynuacji. I uważam, że Wolverine i tak w komiksach był wszędzie wciskany, więc nie chcę powtórki w kinie.
Ja również wolę klasyczny skład ale moim zdaniem wolverine powinien znależć się w filmie opowiadającym o losach nowego składu avengersów a nie w filmie opowiadającym o losach klasycznego składu avengersów. przecież to by się nie trzymało kupy gdyby pojawił się w klasycznym składzie avengersów w filmie.