Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347811
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Nigdy nie chodziłem do kina w pierwszy dzień pokazu i właśnie tego dotyczy moje pytanie. Czy w piątek(11 maja), sobotę lub niedzielę będzie można normalnie pojechać do kina i kupić sobie bilet? Czy raczej wszystko będzie wcześniej pozamawiane i nie ma sensu iść w ten pierwszy weekend. Pewnie wszystko zależy od kina, ale mógłby mi ktoś udzielić odpowiedzi z doświadczenia? Jeśli jest duży tłok, to raczej pojadę na tydzień po premierze.

ocenił(a) film na 8
Skarbnik

Jezeli masz mozliwosc, to radze zarezerwowac. :-) Zazwyczaj jest tlok, a patrzac na dobre opinie, i wysoka ocene filmu, jest to raczej pewne. Wczoraj bylam na seansie Avengers, a kino Vue (przynajmniej tutaj) stosuje zasade nie przydzielania miejsc ani rzedow, procz lokacji dla "vipow". Dluga kolejka, cala sala wypelniona po brzegi, mimo wieczornego seansu. (na dodatek czwartek, a dzisiaj dzien pracujacy).

ocenił(a) film na 10
Nevra

dokladnie. czwartek, 16 a sala byla pelna i to nie dzieci.

ocenił(a) film na 8
hetzer

Haha, przypomnialo mi sie, ze za mna w kolejce stal chlopak w masce Iron Mana, a jego tatus w koszulce z Kapitanem Ameryka. Dodam, ze nie byly oni jedyni :). Szalenstwo. Ale w dobrym znaczeniu. :)

ocenił(a) film na 10
Nevra

ja mialem koszulke z Hulkiem :)

ocenił(a) film na 8
hetzer

Musze sobie sprawic taki gadzet. Chyba, ze koszulka z tygrysem sie liczy :p

ocenił(a) film na 9
Skarbnik

http://img842.imageshack.us/img842/9440/rezerwacje.png no bileciki już zarezerwowane

ocenił(a) film na 1
Skarbnik

To zależy od miejscowości i pory. Jeśli idziesz o na 14.00 w małym mieście to raczej miejsca będą. Wieczorami wystarczy przyjść wcześniej. Ewentualnie kupić bilet wcześniej. Jak jest w dużych miastach to nie wiem. Poza tym zależy to od ilości kin w danej miejscowości.