Totally amazing to mało powiedziane. :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dKN3yVBYgd0
Ten urywek który wyciek do sieci nie jest sceną po napisach końcowych. Po tej scenie z Thanosem zaczyna się dopiero lista płac i leci Live to rise - Saungarden , do wersji kinowej miała być dograna jeszcze scena.
Wiem, że ta scena miała być w trakcie napisów, a nie po nich, ale z pośpiechu tak mi się walnęło. :)
I tak żaden spojler którego jestem cholernie ciekawy nie zepsuje mi nawalanki Avengersów, a zarys fabuły i tak wszyscy znamy!
I nie jest to scena after credits, tylko creditsy leca odrazu po niej ta na after zostało ostatnio dokręcona - obstawiam cameo Spider albo Ant Man.
Mam nadzieje że Ant Mana nie będzie;/ nie przemawia on do mnie, w sumie od jakiegoś dłuższego czasu pojawiają się głosy o kręceniu filmu, i jak narazie się nie doczekaliśmy.
Najbardziej mi brakuje War Machine, imo najbardziej niedoceniona postać z uniwersum Marvela - każdemu niestety się nie dogodzi :(
Powinien pojawić się Nicolas Cage jako Ghost Rider, który by się tak telepał jak w dwójce. Wtedy Avengers byłoby Arcydziełem :D
Ostatnio? Wiele miesięcy temu, po pierwsze, a po drugie - są od dawna zdementowane... Spider-Mana NIE będzie w Avengers.
a to w takim razie przepraszam i dziekuje za wyjasnienie... ostatnio troche informacji mi uciekło.
Z tego co wiem to Downey powiedział tylko, że wracają znowu na plan, nie sprecyzował dokładnie o co chodzi. Parę dni później Whedon albo Feige sprostował, że nie chodzi o żadną scenę, lecz o coś czego możemy nawet nie zauważyć. Nie wiem więc skąd czerpiesz te informacje.