Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347811
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Totally amazing to mało powiedziane. :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dKN3yVBYgd0

Peeves

hoho. Ciekaw jestem jak Mściciele sobie poradzą z takim przeciwnikiem :D

użytkownik usunięty
Uag

Ja też. Loki to przy nim - z całym szacunkiem - małe piwo.

Peeves

Ten urywek który wyciek do sieci nie jest sceną po napisach końcowych. Po tej scenie z Thanosem zaczyna się dopiero lista płac i leci Live to rise - Saungarden , do wersji kinowej miała być dograna jeszcze scena.

bobi96648

Wiem, że ta scena miała być w trakcie napisów, a nie po nich, ale z pośpiechu tak mi się walnęło. :)

ocenił(a) film na 7
Peeves

Szkoda ze już go osuneli :/

ocenił(a) film na 9
Magic1997

dokładnie...

Magic1997

NIE... widziałam a co na niej było Thanos a może Magneto ;)

tytoko

Thanos. Niby jakim cudem Magneto, skoro prawa do X-Men ma studio Fox?

ocenił(a) film na 9
Peeves

NIe ma:(ale dobrze, zostawie to sobie aż zobacze cały film:D

Knighter_Seba

Dla chcącego nic trudnego :)

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=24627&count=0

ocenił(a) film na 9
junkersozaur

NIe kuś mnie!!!!:D

Knighter_Seba

I tak żaden spojler którego jestem cholernie ciekawy nie zepsuje mi nawalanki Avengersów, a zarys fabuły i tak wszyscy znamy!
I nie jest to scena after credits, tylko creditsy leca odrazu po niej ta na after zostało ostatnio dokręcona - obstawiam cameo Spider albo Ant Man.

ocenił(a) film na 9
junkersozaur

Mam nadzieje że Ant Mana nie będzie;/ nie przemawia on do mnie, w sumie od jakiegoś dłuższego czasu pojawiają się głosy o kręceniu filmu, i jak narazie się nie doczekaliśmy.

Knighter_Seba

Najbardziej mi brakuje War Machine, imo najbardziej niedoceniona postać z uniwersum Marvela - każdemu niestety się nie dogodzi :(

junkersozaur

Powinien pojawić się Nicolas Cage jako Ghost Rider, który by się tak telepał jak w dwójce. Wtedy Avengers byłoby Arcydziełem :D

ocenił(a) film na 8
junkersozaur

Ostatnio pojawiły sie plotki o spider manie na planie Avengers...

zbigniew886

Ostatnio? Wiele miesięcy temu, po pierwsze, a po drugie - są od dawna zdementowane... Spider-Mana NIE będzie w Avengers.

ocenił(a) film na 8
Peeves

a to w takim razie przepraszam i dziekuje za wyjasnienie... ostatnio troche informacji mi uciekło.

ocenił(a) film na 7
junkersozaur

Skąd takie przypuszczenie, że została ostatnio nakręcona scena po napisach?

Hkjop

comicbookmovie.com - wypowiedż reżysera i Robert Downey J. :)

ocenił(a) film na 7
junkersozaur

Z tego co wiem to Downey powiedział tylko, że wracają znowu na plan, nie sprecyzował dokładnie o co chodzi. Parę dni później Whedon albo Feige sprostował, że nie chodzi o żadną scenę, lecz o coś czego możemy nawet nie zauważyć. Nie wiem więc skąd czerpiesz te informacje.

ocenił(a) film na 10
Peeves

rewelacja,

użytkownik usunięty
Peeves

no i moją wolną wolę szlag trafił XD Ale w sumie to i dobrze, bo za dużo to filmu nie spoileruje (Rraczej następny :P), a nie będzie ta scena nade mną wisieć