Najlepszy Hulk ze wszystkich był z 2008r i właśnie chodzi o Hulka w filmie the avengers
wygląda jak
przygłup z wykrzywioną twarzą, jest niski i mały, mi się podobał hulk z 2008r bo miał
wyciągnięte
mięsnie, i wyglądał bardziej bojowo a ten wygląda jak gruba pchła jak w filmie z 2003 r,
szkoda że już nie zobaczymy Hulka z 2008 r :(
Już widziałem takie opinie w innych tematach, napisane również przez Ciebie. Nie wystarczy Ci, że raz napisałeś, to musiałeś założyć jeszcze osobny temat. Gratuluję pomysłu.
Przez takich ludzi jak wy ten świat jest popie..... robią wielkie halo o byle co.
No to sie pomyliles, a on Ci uprzejmie zwrocil uwage. Ty wlasnie robisz wielkie halo z niczego, zarowno z wygladu Hulka jak i komentarza.
No nie powiedział bym że uprzejmie, i to właśnie oni robią wielkie halo a nie ja jak byś nie wiedział, i tylko określają ludzi po wieku itp tacy są właśnie polaczki pier....
"przygłup z wykrzywioną twarzą,"
Tak, bo Hulk to myśliciel lubujący się książkach oraz posiada najwyższe IQ wśród postaci Marvela i lubi sobie przeczytać parę książek Bukowskiego przed rozpierduchą.
"jest niski i mały"
No tak, bo Hulk w serialu animowanym był wielkości WTC.
Tak poza tym to gratuluję oceniania Hulka po kilku sekundach mignięcia gdzieś w trailerach.
bukowskich powiadasz.... znasz film barfly? jak nie to poczytaj i polecam jesli bukowskiego lubisz :)
*ogladnij :D sory zle napisalem, barfly ogladnij fajny film jesli lubisz bukowskiego, on byl tam scenarzysta. glowna role gra mickey rourke
Dobra temat zamknięty, nie piszcie tu już więcej bo widzę że nikomu się nie podoba ten temat.
Jedynie co do tego "Skiepścionego" Hulka, mogę przyznać rację to do Aktora. Aktor z Hulka 2008 lepiej się prezentował niż ten. Chodzi i wizerunek. Jeżeli daje się jednego aktora do 1 części a w drugiej się go zmienia, to nie ma tej samej magii.
No właśnie o to chodzi, jak już zrobili jednego Hulka i miał on być zapowiadającą się częścią do filmu avengers to teraz zmienili aktora i hulka to teraz nie wiadomo czy ten Hulk to ten z 2008 r czy jakiś inny wszystko pokręcili mogli wgl nie dawać Hulka.
No wiem że się tam pojawił. i właśnie z tego powodu nie powinni zmieniać Hulka, mogli tylko aktora bo teraz nie wiadomo czy to ten z 2008 r czy jakiś inny wszystko pokręcone
Edward Norton nie zagrał, bo Marvel za dużo wydał na aktorów np. Samuel L. Jackson, Scarlet Johanson, Robert Downey Jr. , a Norton za dużo chciał i się nie zgodzili.
"Początkowo w roli Hulka miał wystąpić Edward Norton, negocjacje pomiędzy aktorem a Marvel Studios nie zakończyły się jednak pomyślnie,"
Mnie ten aktor nie przeszkadza. I tak w sumie będzie go mało, bo jak będzie zielony to nawet nie rozpozna się kto to :D
Drodzy ignoranci. Jeszcze żaden z was nie widział filmu a już krytykujecie. Trailer pokazuje jedną steną tego co film. A skąd wiecie że nie wyjdziecie z kina obsrani ze szczęścia i zachwytu? Radzę się wstrzymać z krytyką. Przynajmniej do premiery. Pozdro:)
No ja idę jedynie do kina na ten film ze względu hulka, jak go zepsują totalnie to nie wyjdę obsrany z zachwytu tylko wnerwiony :p
Jak chcesz obejrzeć Hulka dzidziusiu to sobie kup DVD i puść "Hulka" 1-kę albo 2-kę. "Avengers" nie jest tylko o Hulku, więc się nie rozczaruj przypadkiem jak nie będzie go zbyt dużo albo identyczny z twoimi wymaganiami. A tak wogóle to jak ci nie będzie pasowało to pogadaj Nortonem.
Widzę że gościu masz jakiś problem, każdy ma swojego ulubionego bohatera w filmie a moim jest Hulka i jak mi się nie spodobał w tym filmie to mam prawo o tym pisać
dajcie dzieciakowi spokój.
Nie czytałam żadnych komiksów, siedzę bardziej w mangach, widziałam dwa '"Iron Many", "Thora" i dzisiaj "Hulka". Skakałam z radości gdy zobaczyłam końcówkę i zapowiadany crossover. Oglądam jeszcze raz trailer "Avengers" i co widzę? Inny aktor. Moje oczekiwanie na film z "JA CHCE JUŻ MAJ!!!" zmieniło się na "Co? Co oni znowu wymyślili? Boję się maja...".
Wiem, dwugodzinny film i tylu aktorów, tyle postaci, na każdą przypadnie niewiele czasu, poza tym w większości mamy Hulka, a nie człowieka. I co z tego? Ja chce porządnych crossover, a nie nie do końca dorobiony.... Tak się teraz czuję - zawiedziona.
Poza tym - na filmwebie są gorsze tematy niż ten i nie wiem o co wam chodzi. Wyluzujcie :P
Hmm dzieciakowi? jestem pewnie starszy duchem od ciebie, a temat i może i jest bez sensu ale wcześniej pisałem że temat zamknięty więc mogli tu nie pisać
hehe.. starszy duchem?? a ocenia efekt promieni gamma po wyglądzie, on ma demolować nie puszyć się jak Stark. nie widzisz w ogóle sensu tego filmu..
To najgłupsze forum jakie widziałem. Bez przesady. Jestem tu ostatni raz. Goodbye.
Raz mogli by chociaż zrobić nową historię o hulku jak zmienili go kompletnie, dwa zepsuli całą magie jaka była w incredibile hulk, trzy spieprz... go kompletnie, cztery aktor w roli Banera do bani...
Mieli robić kolejny film o Hulku? Od nowa? Niby po co? Inny aktor nic nie zmienia - zrobili już jeden film, który opowiada historię właśnie tego Hulka z Avengers. Zresztą mieliby za mało czasu na kolejny film, bo Norton zrezygnował z tej roli dopiero przed rokiem chyba. Skąd możesz wiedzieć, jak Ruffalo zagra Bannera? Nie widzieliśmy go prawie w ogóle na zwiastunach. A sukcesem Hulka występującego w Avengers jest to, że nie wygląda już tak komputerowo. Bardzo dobrze, że jest podobny do Bannera, bo to w końcu jego alter-ego.