Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Wow jestem świeżo po seansie i mówiąc szczerze czegoś takiego się właśnie spodziewałem. Akcja jak w komiksie, każdy z bohaterów niby osobno ale wszystko tworzy wspólną całość. W końcu porządny film tego typu, bez zbędnych ochów i achów. Początek po kolei wprowadza wszystkich bohaterów do wątku, a nie jak to często bywa - że zjawiają sie wszyscy na raz nie wiadomo skąd. Poza tym <spoiler> świetne pojedynki między głównymi bohaterami - jak myślicie kto by wygrał Iron Man czy Thor, gdyby Captain się nie wtrącił ?? :D
Aktorzy dali radę i nie mam im nic do zarzucenia.

A jeśli chodzi o Lokiego... Scenarzyści i aktor spisali się na medal. <spoiler>(choć obawiałem się w pewnym momencie że Loki się nawróci i zostanie good guy - ale to na szczęście nie nastąpiło).

Jeśli ktoś się zastanawia.. to po prostu POLECAM IŚĆ NA TE FILM

No i Stan Lee we własnej osobie... :) A także polski akcent choć w języku rosyjskim :P

Pozostaje tylko czekać na kolejną część - oby równie dobrąlub lepszą.

Jeśli chodzi o moją ocenę to porównałem ten film do innych filmów tego typu i jak do tej pory nie miał sobie równych dlatego 10/10

ocenił(a) film na 9
ka_lol

"<spoiler>(choć obawiałem się w pewnym momencie że Loki się nawróci i zostanie good guy - ale to na szczęście nie nastąpiło)."
Oj też tak przez chwilę miałem ;D

ka_lol

"jak myślicie kto by wygrał Iron Man czy Thor, gdyby Captain się nie wtrącił ?? :D"

Na pewno Thor by w końcu wygrał. Gdyby nie Cap, rozwaliłby w końcu Irona, oskubałby ze zbroi.

ocenił(a) film na 10
Peeves

no nie wiem skoro Thor dał mu 400% mocy hahaha :D:D:D

spideyman

No tak ale moc w końcu by się wyczerpała a jak nie to to co napisał kolega Peeves

ocenił(a) film na 10
roach22

te ,,ha ha ha,, oznaczało Sarkazm w zdaniu :)

ocenił(a) film na 10
Peeves

dokladnie. Stark to nie Hulk, zeby po kazdym ciosie wstawac silniejszy

ka_lol

mowisz ze silna konkurencja przy mrocznym rycerzu czy straznikach?
btw o 20 lecialo 300 a o 22,30 kick ass niezly piatek,hehe