I to jak:D Myślę ze takich kwestii w filmie będzie pełno, gdzieś tam czytałem że iron man będzie chciał wyprowadzić Hulka z równowagi. A przecież są jeszcze pozostali, których Stark będzie "obdarzał swoją osobą i poczuciem humoru". A zwiastun jest mega:) Teraz czekajmy na drugi zwiastun który coś więcej nam pokarze:)
ja mam podobne odczucia do waszych.zwiastun zajebisty,ale ja na miejscu marvela bym się tak nie spieszył z tym filmem tylko najpierw nakręcił filmy o nicku furym,ant-manie czy wasp.Wtedy ekipa była by kompletna(no może jeszcze hawkeye i czarna pantera ale oni nie są aż tak ważni w mścicielach).I jeszcze jakiś ciekawszy czarny charakter ;)
Jaka jest wasza opinia ? Wolelibyście poczekać czy chcecie film w 2012 taki jak będzie ?
Ja chcę AVENGERS jak najszybciej:D Zwiastun mnie centralnie zahipnotyzował. Film będzie mega! Byle do maja....:)
Ps. Na zwiastunie tekst Tony Starka do Kapitana Ameryki po prostu wymiata. Robert Downey Jr rządzi:D
A ja nie mogę sobie wyobrazić lepszego czarnego charakteru, uwielbiam Lokiego, w Thorze świetnie wypadł! Tylko dla tej postaci wybiorę się na film, reszta niewiele mnie obchodzi :P
Pierwszy zwiastun Avengers to jedna wielka chała, obejrzyjcie sobie pierwszy zwiastun nowego Spider-mana - przeciętny, a i tak gniecie go każdym jednym ujęciem. Zobaczymy jak będzie w kolejnych zwiastunach, ale co do Avengers mam co raz gorsze przeczucia - każdy jeden materiał promocyjny to niewypał.
Stark i te jego genialne teksty :) Mam nadzieję że będzie dużo Lokiego bo jak nie to ktoś oberwie :> Czekam na film z niecierpliwością.