Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Wszedłem właśnie na repertuar CC RYBNIK i na ten weekend nie ma seansu AVENGERS, wogóle nie bedzie czy dopiero za tydzień ??

ocenił(a) film na 10
WODNY

W gdańskim CC również nie ma żadnego seansu Avengers.. Trzeba jeszcze poczekać na repertuar Multikina.

użytkownik usunięty
Luthanna

W Multikinie już jest. Mam rezerwację!!!!!!!!! :DD

ocenił(a) film na 10
Luthanna

Dzwoniłam do CC Gdańskiego i powiedzieli że premiera normalnie w piątek - więc albo pani odbierająca telefon niedoinformowana albo (na co mam nadzieję) ktoś spierniczył internetowy repertuar

WODNY

Ja mam u siebie w Cz-wie 2 kina Cinema-City. Na tą chwilę w ani jednym w repertuarze nie ma Avengers :/ no chyba zwariowali. Mam nadzieję, że to jakiś błąd bo jeśli nie to nie ogarniam tego... Wie ktoś coś na ten temat??

ocenił(a) film na 9
Bartek_M

Jak pracowalem w CC to repertuar tworzony był w środy. Mam jedynie nadzieję, ze po prostu jutro dołoża Avengersów. Jak nie to...

Geohound

Nie puszczać Avengers byłoby totalnym absurdem... Niedawno dziwiłem się, że nie puścili "Lęku wysokości" ale ok, był to bardziej niszowy film, bez ogromnej widowni... Ale "Avengers"?!? Wygląda na to, że jeden z najbardziej kasowych filmów w historii... Wygląda na to, że jeden z najlepszych filmów Marvel'a... To musi być jakiś błąd...

Bartek_M

W Lublinie to samo :/ Wkurzam się, bo mamy rocznicę i bardzo mi zależy, żeby zarezerwować dobre miejsca akurat w konkretnym dniu. Odświeżam stronę z repertuarem jak głupia, już od kilku dni :D Mam nadzieję, że dołożą Avengersów. A dodzwonić się tam nie sposób :(

ocenił(a) film na 9
Bartek_M

Na necie nie ma jeszcze rezerwacji,ponoć miała być dzisiaj taka możliwość. Ja dzisiaj telefonicznie sobie zarezerwowałam. Bez problemu

ocenił(a) film na 10
WODNY

w Lublinie również nie wyświetlili filmu w repertuarze, ale jak pisałam maila, to otrzymałam odpowiedź, że zostanie on dodany.. więc prawdopodobnie coś im się pomieszało na stronach..

independent04

Czyli to bardziej powszechny problem... Sytuacja nieco dziwna wg mnie, w końcu premiera za pasem. No ale w takim razie pewnie zostanie dołożone...

ocenił(a) film na 10
Bartek_M

Taką mam nadzieję, chociaż jeżeli chodzi o lubelskie Cinema City muszę przyznać, że nie zdziwiłabym się, jakby w ogóle tego nie grali.. Tak było chociażby z Titaniciem 3D, który przecież przyniósłby im dość spory zysk..

ocenił(a) film na 9
independent04

Jeśli nie puszczą w Lublinie avengers to koniec, bojkot i się wyprowadzam

ocenił(a) film na 1
independent04

Po prostu kina mają widzów "głęboko w środku gdzieś" i wrzucają łaskawie repertuar na dzień/ 2 dni przed premierą.
Takie rzeczy powinny być podawane z tygodniowym wyprzedzeniem by człowiek zdążył sobie zaplanować wyjście do kina.

MistrzSeller

Najgorsze jest to, że repertuar Cinema City już jest... i Avengersów w nim nie ma. Na razie zrobiłam rezerwację w Multikinie. Aż mi się wierzyć nie chce, że tego nie puszczą.

WODNY

To samo z Heliosami w całej Polsce. Ktoś na forum pisał, że pracownik w jego Heliosie twierdził, iż repertuar na następne dni - łącznie z piątkiem - zostanie dzisiaj dodany, a tymczasem nic się nie ruszyło. Trochę to śmieszne, by dopiero dwa dni przed premierą dawać możliwość rezerwacji.

ocenił(a) film na 9
WODNY

Wygląda mi na to, że w CC Avengers będzie tylko w IMAX, na głównej stronie jest baner po lewej "Avengers przedsprzedaż biletów" i jak na niego kliknąłem i chciałem kupić bilet to wyświetlił mi właśnie tylko kina IMAX :(

Monsay

Hmm, ale niby dlaczego tylko IMAX?? :/ Przecież każdy inny film jest normalnie puszczany w każdym kinie...

Bartek_M

Spokojnie, była już parę razy taka sytuacja, że premiery dodawano do repertuaru na samym końcu. Pamiętam taką sytuację z "Z Archiwum X 2"

_Szaman_

Cóż, na wszelki wypadek zarezerwowałem bilety w IMAX w katowicach. Mam 65km także jeśli będzie trzeba to z ciężkim sercem ale się wybiorę.

ocenił(a) film na 9
Bartek_M

Nie mam pojęcia CC robi czasami dziwne rzeczy, może sądzą, że więcej zarobią w ten sposób.

ocenił(a) film na 9
Monsay

w Lublinie powinno być cały repertuar jest pokazywany w środę jak tego jeszcze nie ma do będzie dodany jutro.W CC Lublin widziałem wielki plakat Avengers.

WODNY

No nie wierze, ze film nie będzie puszczany w CinemaCity!!!!!
W ogóle nie mozna składać rezerwacji.
Pamiętam, że w 2009 było to samo dokładnie ze Star Trekiem i Wilkołakiem.Nie było ich w CinemaCity.

karol9_16

Na pewno dołażą, jak nie jutro to w czwartek ;D

ocenił(a) film na 9
karol9_16

ta sytuacja to jakiś thriller... dawno takich nerwów i cyrków z premierą nie było >_<"

w CC czystki informacyjne, jedynie o seansach w IMAX coś piszą :/

Rejka

Dokładnie - thriller - a jeśli ma się w mieście 2 Cinema-City, które nie posiadają IMAX'a, to nawet horror... Ewentualnie trochę komedia. Oraz dramat....

WODNY

czy wiecie może czy Avengers będzie w CC w Gliwicach (Forum) ? Wchodzę na repertuar, a tam brak tego filmu :(

WODNY

LOL czuję się nieźle robiony w ciula przez te kina. Nie dość że w Heliose seanse z napisami tylko wieczorem (i tylko dwa) to jeszcze nie mam wyboru pomiędzy 2D/3D a na dodatek zapłacę za bilet 26 złotych (za każdym razem jak widzę cenę biletu to staje mi serce)...

Muszę konkretnie zrewidować moje plany wypadowe do kina w te wakacje :/ Miałem się w maju wybrać jeszcze na Dark Shadows i Facetów w Czerni 3, w czerwcu na Śnieżkę i Łowcę a potem jeszcze Spider-Man, Batman, Prometeusz i Expendables 2. Chyba kilka filmów musi wylecieć z tej listy.

WODNY

Są już są :-)))))))))))) Dołożyli seanse w CC :-)

ocenił(a) film na 10
snoopy86

juz bilety zamówione na piątek :D jako pierwszy hehe :D

ocenił(a) film na 9
WODNY

najbardziej z tego wszystkiego denerwuje mnie to, że seanse z dubbingiem grane są w większych salach i jest ich więcej (przynajmniej w toruniu). nie ma również możliwości zakupienia biletu ulgowego bez okularów, podczas gdy z normalnym i studenckim nie ma tego problemu. CC żartuje sobie z widza ostatnimi czasy.

ocenił(a) film na 10
allia_

Ani mi sie myśli iść na taki film z Dubbingiem, ja ide z napisami