Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Widać budżet?

ocenił(a) film na 9

Wczoraj byłem na Battleship i rozmach tamtego filmu mnie zachwycił. W zwiastunie Avengersów widziałem tylko Lokiego niszczącego jakąś ulicę [Wall Street?]. Czy ktoś widział film i może się wypowiedzieć o poziomie rozpierduchy? Bliżej pod tym względem temu filmowi do 2012 czy do Thora? Wato zobaczyć na dużym ekranie?

ocenił(a) film na 10
dezertx

nie warto w domu, moim zdaniem Battleship jest tylko cieniem. Hulk jest "rozpierduchciejszy" od tego calego filmu. Have fun!

ocenił(a) film na 9
hetzer

Dokładnie. Widziałem w kinie i zwiastun nie umywa się do ilości i jakości efektów w produkcie końcowym.
Szczególnie końcówka filmu - ciągła jazda bez trzymanki.
Polecam!

wilcze

Szczególnie od momentu, jak Cap mówi do Hulka "Hulk, SMASH !!" :d

ocenił(a) film na 10
zulik86

zwlaszcza od momentu, gdy Banner mowi "I'm always angry" moim zdaniem

ocenił(a) film na 9
dezertx

Batleship jest z rozmachem zrobiony i niestety to wszystko w tym filmie czyli efekty. Avengers jednak jest tak pieknie dopracowany i sczegolowy z swoich efektach, ze ciezko jest go z czymkolwiek porownywac. Efekty poezja po prostu sa :)

dezertx

jak dla mnie to rozpierducha jest od samego poczatku jak tylko sie loki pojawia. ale tak na serio to od chwili jak thor sie pojawia i sie tluka z iron manem a potem thor na statku z hulkiem i ogolnie cala rozpierducha na statku... no jest rozpierducha. ale od chwili jak banner mowi ze jest ciagle zly... to juz jest mega rozpierducha. ale w 2 jak bedzie thanos to dopiero bedzie rozpierducha (czekac po napisach )

ocenił(a) film na 9
chejnalinho

kurcze a ja sie spieszylam dzieci od nianki odebrac i wyszlam jak tylko napisy sie zaczely, powinnam sie domyslic ze bedzie cos o nastepnym filmie jak w iron manie1 i2 po napisach byly krotkie scenki zapowiadajace.moze jak sie pojawi na necie film to zobacze,mam nadzieje ze to zapowiedz Thora 2!

ocenił(a) film na 7
natalia81k

O to scena po napisach w ktorej jest ukazany Thanos. http://www.aeromental.net/2012/04/26/the-avengers-after-credits-scene-video/

Magic1997

w wersji dla usa ma byc jeszcze jedna dodatkowa scena po napisach, jedyne co znalazlem to jak siedza wszyscy przy stole i jakies zarcie wcinaja.pewnie bedzie na dvd. a swoja droga to ciekawe czy bedzie wersja rezyserska? bo tak jakby mi cos umnelo w filmie, tzn kilku malych szczegolow ze zwiastunow mi brak

chejnalinho

Nie będzie. Reżyser powiedział, że dla niego finalny kinowy produkt to już jest wersja reżyserska, bo uważa, że nie warto nic dodawać ani odejmować.

Magic1997

prosze. wyglada na to ze wybrali sie do tej knajpy o ktorej mowil stark :) http://www.aeromental.net/2012/05/03/leaked-photo-from-the-avengers-after-credit s-they-are-eating-in-a-shoarma-restaurant/

ocenił(a) film na 7
chejnalinho

Oj ladna knajpka. takiego bogola jak Tonego Starka nie spodziewalem sie zobaczyc w takiej melinie no ale cos zaskoczenie ;d

Magic1997

bardzo smieszne bylo jak mowil ze slyszal zejest dobra shorma a nigdy tam nie byl i ze chcial by isc :) wiec poszli :)