Ja mam kilka typów.
1) Abomination w The Incredible Hulk nie zginął, tylko zaliczył ciężki nokaut od Sałaty, więc może powrócić.
2) W tym samym filmie ten cały naukowiec też zaczął się zmieniać i był to Leader, znany wróg Hulka. Nawet w starej bajce abomination był jego waflem więc mogą obaj powrócić.
3) O ile Red Skull nie zginie w kapitanie ameryce, to może się pojawić i on, albo jakieś inne postacie związane z Hydrą.
4) Może też powrócić Whisplash bo Iron Man i War Machine też go nie zabili w Iron Man'ie 2, tak jak hulk Blonskiego.
5) Może pojawić się ktoś niezapowiedziany.
To by było możliwe, ta postać nie wymaga aktora, tylko kogoś kto podłoży pod nią głos, ale nigdzie nie widziałem info, że ma on tam być. Skąd to wziąłeś? Jeśli on to będzie Ultron, który go stworzył i Hank Pym, który stworzył Ultrona. Więc wszystko odpada.
Obecność Visiona wywnioskowałem z tej notki. Patrz - okładka komiksu:
http://www.filmweb.pl/news/Wojna+Kree-Skrulls+w+%22The+Avengers%22-68582
Mam pytanko. Skąd bierzecie te informacje o herosach?? Czytacie komiksy?? Jeśli tak to z jakiej strony czy sklepu, bo trudno mi znaleźć coś konkretnego do kupienia.
To są informacje znalezione w komiksach sprzed 15 lat, kiedy to jeszcze kupowanie komiksów miało jakiś sens. Szukaj w antykwariatach i tym podobnych...
Z tymi kree i skrullami to też mogłoby mieć sens. Filmy są trochę inspirowane światem Ultimate, a tam Vision chyba nie był skonstuowany przez Ultrona, tylko spadł z kosmosu, był jakimś robotem wyglądającym jak kobieta i chyba ostrzegł ziemian przed Galactusem. Tu też mogą go zrobić jako postać kosmiczną.