Jak w temacie: http://www.youtube.com/watch?v=eOrNdBpGMv8&feature=channel_video_title
Zwiastun naprawdę fajny, super wygląda w HD. A filmu już się nie mogę doczekać :D
To będzie hit przyszłego roku i mam nadzieję że sporo zarobią na tym.
Chłopcy do lat 13-tu będą zachwyceni. To wieje przesadzonym kiczem. Trailer to chała, zobaczymy jak będzie z filmem - oby to jeszcze "naprawili" ;)
Zapowiada się fajnie. Czekam na dwie rzeczy - Roberta Downey'a (uwielbiam jego interpretację Sherlocka Holmesa!) i Lokiego, co do któego mam nadzieję, że pokażą go głębiej (jak w Thorze), a nie tylko jako "tego superzłego". Tak czy siak jest na co iść do kina :)
IronMan moj ulubiony bohater. Uwielbiam go. Po obejrzeniu Thora polubiłem go, Kapitan też niczego sobie, tak samo jak Hulk, reszta mi tam obojętna.
Ja Iron Mana nie oglądałam, ale lubię aktora. Loki był zawsze moją ulubioną postacią z mitow nordyckich, więc kiedy tylko pojawił się w filmie, w dodatku doskonale zagrany, sprawa byłą przesądzona. Poza tym uważam, że Thor jest ok, może gdyby nie Loki, polubiłabym go bardziej. Reszty nie znam, na razie :)
Z Marvelowych filmów Iron Man 1 to jedyny film, który można polecić z czystym sumieniem, więc jak nie widziałaś, a trawisz takie papki w stylu Thora, to czas na nadrobienie zaległości, bo to dobry film :P
Pewnie oglądnę, dzięki za radę :) A na Thora spojrzałam tylko przez Lokiego - jak pisałam, zawsze on mnie najbardziej interesował z mitologii nordyckiej, wcześniej nawet nie wiedziałam, że Marvel zajmuje się także bóstwami :P