Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347710
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Jak w temacie: http://www.youtube.com/watch?v=eOrNdBpGMv8&feature=channel_video_title

drexpres

Ten film zmiecie wszystkie filmy w 2012 roku :D

John_Shepard

buhahah

użytkownik usunięty
John_Shepard

Opróćz TDKR, Hobbita, Expendables II i miejmy nadzieję, że Prometeusza.

ocenił(a) film na 10
drexpres

Zwiastun naprawdę fajny, super wygląda w HD. A filmu już się nie mogę doczekać :D
To będzie hit przyszłego roku i mam nadzieję że sporo zarobią na tym.

drexpres

Chłopcy do lat 13-tu będą zachwyceni. To wieje przesadzonym kiczem. Trailer to chała, zobaczymy jak będzie z filmem - oby to jeszcze "naprawili" ;)

Kazioo

ranisz moje uczucia

ocenił(a) film na 10
drexpres

Zajebiaszczo.

ocenił(a) film na 7
drexpres

Zapowiada się fajnie. Czekam na dwie rzeczy - Roberta Downey'a (uwielbiam jego interpretację Sherlocka Holmesa!) i Lokiego, co do któego mam nadzieję, że pokażą go głębiej (jak w Thorze), a nie tylko jako "tego superzłego". Tak czy siak jest na co iść do kina :)

ocenił(a) film na 10
Rachel3

IronMan moj ulubiony bohater. Uwielbiam go. Po obejrzeniu Thora polubiłem go, Kapitan też niczego sobie, tak samo jak Hulk, reszta mi tam obojętna.

ocenił(a) film na 8
Rachel3

tak samo :) IM , Loki no i BW ;]

ocenił(a) film na 7
Sarah_7

Ja Iron Mana nie oglądałam, ale lubię aktora. Loki był zawsze moją ulubioną postacią z mitow nordyckich, więc kiedy tylko pojawił się w filmie, w dodatku doskonale zagrany, sprawa byłą przesądzona. Poza tym uważam, że Thor jest ok, może gdyby nie Loki, polubiłabym go bardziej. Reszty nie znam, na razie :)

Rachel3

Z Marvelowych filmów Iron Man 1 to jedyny film, który można polecić z czystym sumieniem, więc jak nie widziałaś, a trawisz takie papki w stylu Thora, to czas na nadrobienie zaległości, bo to dobry film :P

ocenił(a) film na 8
Kazioo

w sumie CA też nie był wcale taki zły :)

ocenił(a) film na 7
Sarah_7

Pewnie oglądnę, dzięki za radę :) A na Thora spojrzałam tylko przez Lokiego - jak pisałam, zawsze on mnie najbardziej interesował z mitologii nordyckiej, wcześniej nawet nie wiedziałam, że Marvel zajmuje się także bóstwami :P

ocenił(a) film na 8
Rachel3

ja miałam tak samo :) Loki wypisz wymaluj z mitologii :)