Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347737
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

film

ocenił(a) film na 8

Cześć wszystkim. Czy nie ciekawi was fakt że skoro jest ten film to o czym będą THOR 2 i Iron Man 3.. może w Avenger's będzie jakieś zaskakujące zakończenie i w Thor 2 nasz bohater będzie nadal walczył z Lokim? Ktoś coś wie na ten temat

ocenił(a) film na 8
waldek1987

Nie wiadomo, przecież może powstać jeszcze kontynuacja Avengers.

użytkownik usunięty
waldek1987

Thor na pewno nie bd walczył z Lokim, tylko zwiedział jakieś tam światy. Kontynuacja Avengers?? Byłoby fajnie, ale poczekajmy na 1. część najpierw.

ocenił(a) film na 8

Spoko, czyli trzeba czekać na te filmy.. Na avengers czekam już odkąd widziałem kapitan amerykę w kinie. pozdro

Kontynuacja Avengers to nie są tylko jakieś luźne domysły, lecz całkiem prawdopodobny krok twórców. Nie od dziś wiadomo, że mówi się o Mścicielach w kontekście filmowej trylogii. Taki Samuel L. Jackson miał np. kontrakt na łącznie 12 filmów Marvela. Póki co mamy 5 z nich - dwa Iron Many, Thor, Captain, no i pierwsza część Avengers, która będzie wkrótce. Pozostałe planowane filmy są niewiadomą, ale kolejny angaż w Avengers jest możliwy. Poprzednie filmy Marvela pozwalają na zrobienie z przyszłych oponentów drużyny np. Red Skulla, który w filmie o Captainie wylądował w innym wymiarze, bądź Leadera, którego powstanie widzimy w produkcji o Hulku.

ocenił(a) film na 8
Peeves

Będzie jeszcze osobny film o Nicku, więc to już 6 tytułów.

ocenił(a) film na 9
waldek1987

Z tego co wiem, to twórcy IM3 mówią, że nie będzie on w żaden sposób kontynuacją Avengers. Będą nawiązania, ale tylko drobne, świadczące o tym, że wydażenia z Avengers miały miejsce ale (i tu cytat z kogoś z produkcji filmu) " Tony nie będzie jednak pił herbatki z Thorem i dzwonił do Nicka Fury'ego co pięć minut"

Z resztą, co ja się będę rozpisywał :D
http://www.filmweb.pl/news/%22Iron+Man+3%22+nie+będzie+kontynuacją+%22The+Avenge rs%22-75176