zupełnie jak on: http://1.fwcdn.pl/ph/15/15/371515/289835.1.jpg - od razu mam w głowie Marsz Imperialny jak tylko widzę tą fotę :D
taaa dokładnie zgadzam się z tą jednakże różnicą że Loki ma twarz..i jest 100 razy bardziej sexy niż Lord Vader :)hihi i robi większą rozpierduchę XD
takiej rozpierduchy jaką jest w stanie zrobić Vader to nikt innych ze znanych nam superHeroes nie zrobi, z tym, że nie piszę, że Vader jest superherosem, a jedynie używam tego słowa jako figury w przedstawieniu opinii:) Ale to trzeba siedzieć w uniwersum SW bo w filmie nie było powodu pokazywać więcej :) Żeby to jednak z czystym sumieniem powiedzieć - Loki czy Vader - trzeba znać perfect oba światy, Marvela i SW a z tym już trudniej, poza filmami na których większość bazuje mało kto czyta książki, komiksy i stosowną literaturę czy nawet gra w gry komputerowe które też na wiele pytań odpowiadają :)
właściwie to nie ma tu porównania jak dla mnie jako postacie i ich światy bo są zupełnie odrębne..chodzi mi głównie o to że ujęcie chwili wyraża takie podobieństwo Lokiego do Vadera .Kocham równie mocno obie postacie , które mają bardzo ciekawe życiorysy ...Star Wars wyssałam z butelki ,a Thora z kieliszka...i jeśli chodzi o te dwa światy to wielki szacun...dla Lukasa i Marvela