Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347811
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Podobnie, jak w przypadku niemieckiego, dodano kilka nowych scenek: http://video.ru.msn.com/watch/video/%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D 0%B8/6g68c8v4

ocenił(a) film na 8
gakari

fajne , że dodali nowe sceny :)

ocenił(a) film na 9
gakari

Super sceny. Zwłaszcza dialog Lokiego ze Starkiem. (- Mam armię. - A my mamy Hulka.)

No i dubbing o dziwo świetny. Niemiecki się nie umywa.

Charism

jak ogladam filmy z niemieckim dubbingiem to musze przyznac ze czesto to tak po prostu sztywno, chu-j*owo brzmi daltego wole ogladac w orginalej wersji z napisami

ocenił(a) film na 8
gakari

ale chodza plotki , że na przełomie stycznia-lutego ma sę pojaiwc nowy trailer

Sarah_7

To chyba nie są plotki, bo cały fandom z tumblra tym żyje :)

ocenił(a) film na 8
gakari

tym bardziej dobrze ;]

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

dzieki za oświeceni chyba nie skończe warować na yt do końca ferii zimowych :)

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

ja tak samo :)
mam nadzieje , że to będzie prawda i niedługo pojawi siejakiś nowy trailer

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

jej normalnie już mnie nosi..ja chce już! już!

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

tak samo ;]
ja już bym chciała Maj;]

Sarah_7

ja tam bym chcial juz sierpien ;p ogolnie w 2012 mnostwo dobrych filmow wychodzi

ocenił(a) film na 8
statnik

zgadzam sie :)
w sumie uważam , że ten rok bedzie genialny jeżeli chodzi o filmy , które wychodzą

Sarah_7

a na jakie filmy oczekujesz jesli moge spytac?

ocenił(a) film na 8
statnik

Avengers , TDKR , Prometeusz , The Bourne Legacy , Igrzyska Śmierci , Skyfall , Hobbit , Django Unchained , Nero Fiddled i 47 Ronin

a Ty ?

Sarah_7

Expendables 2, Avengers, Igrzyska SMierci, Hobbit, Django Unchained, Act of Valor, Rec 3 i 4, The Raid, Universal Soldier 4, J. Edgar (ten akurat wyszedl pod koniec grudnia 2011), Red Tails, Sin City 2, TDKR, Seven Psychopaths, Bullet to the Head, ;)

ocenił(a) film na 8
statnik

własnie Sin City 2 , ale wiadomo cos wiecej ? bo cos cicho tym filmie

Sarah_7

no wiadomo ze rourke zagra i to mi narazie wystarczy ;)

ocenił(a) film na 8
statnik

no i dobrze

Sarah_7

Nowy zwiastun ma się pojawić podczas XL VI Super Bowl [5.02]: http://filmpressrelease.tumblr.com/post/15492659208/2012-xl-vi-super-bowl-spots

ocenił(a) film na 8
gakari

świetnie ;]

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

jak by się coś pojawiło to dajcie znać...nie wiem jak wy ale ubolewam nad tym że będzie polski dubbing chętnie skręciłabym kark temu kto to wymyślił...nie przepuszczę tekstów Starka w oryginale i Lokiego oczywiście...dla mnie taki film z pl dub jest do kitu to można robić pod animowane bajeczki sry..ale sądzę że jednak oryginał jest lepszy :)XD

LadyLuthien

Co? Że jak przepraszam? Że dubbing będzie? Nie, proszę, powiedz, że to taki żart. Najpierw 3D a teraz jeszcze pozbawią mnie głosów Hiddlestona, L. Jacksona i Downeya! Obejrzenie tego filmu powoli przestaje mieć sens...

ocenił(a) film na 9
gakari

nie stety nie żartuje sama byłam zaskoczona mocno na innych wątkach dowiedziałam się że to prawda i bd polski dubbing ponoć po sherlocku w kinach leci zwiastun z polskim dubbingiem..więc mam nadzieje że ACTA nie zablokuje mojej strony na której oglądam filmy..bo bd zmuszona do kupienia płyty która jak wiadomo dvd wychodzi później jak film :P

LadyLuthien

Miejmy nadzieję, że będzie tak, jak kiedyś z Zemstą Sithów - że puszczą i wersję z dubbingiem i z napisami. Bo jak będzie tylko dubbing to film owszem zobaczę, ale nie w kinie. Bez ich głosów to zwyczajnie nie ma dla mnie sensu.

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

mi sie wydaje , że raczej bedzie mo zliwośc zobaczenia tego filmu z napisami , a jak nie to przeboleje i poczekam do wydania na DVD

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

no to drogie panie widzę że tworzy nam się tu ruch oporu przeciw dubbingowi mam nadzieje że w kinie pójdzie tak jak mówicie inaczej przyspieszę koniec świata z grudnia na kwiecień :) i będzie tak:
- Rodacy wybaczcie mi , że muszę zniszczyć ten świat..
- Spoko my też chcieliśmy z napisami.. XD

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

ale weźmy dla przykładu Multikino , gdzie gdy leci film 3D , to można go dla wyboru obejrzeć w 2D ; czasami nawet jest mo zliwoc- dubbing czy napisy ; więc dlaczego nie miało by byc tak z Avengers ?

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

nie wiem na razie daje sobie spokój z tym wszystkim poobserwuje jak się wali i pali nasz rząd przez ACTA...a na razie czekam wytrwale do 5 . 6 lutego jak wbije kolejny zwiastun ...XD

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

ja tak samo ;D
i mam nadzieję , że zwiastun przyniesie nowe sceny ;D

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

Nowy scenariusz..hihi Avengers om poblokują internet.. Loki przywódcą Anonymous...rewolucja Loki królem..Avengersi za kratkami za ściąganie plików...zbanują Thora za nielegalny przepływ transferu na Bifroście ...XD hihi

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

hahah...top by było coś xD

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

:) Loki na króla.Ave

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

no tak :)
teraz to by sie przydały jakies zdjecia z nim

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

ja to mam chyba pół miejsca na telefonie zajętego jego zdjęciami a później jak mam jakieś lepsze to sobie rysuje na A4 :)hyy..ale też by nie za dużo dawali wystarczy mi jak go w zwiastunie pokarzą to później się foty ściągnie :)XD

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

hhaha...oryginalne podejscie ;p

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

dbra koniec spamu ! XD

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

i wracamy do tematu...

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

ło tej sceny w czasie 1:33 nie dojrzałam opaczyłam dopiero teraz ogarnęłam..ale dostał w szczenę ha nie no ja muszę iść na ten film Thor ma zamach a Loki wymach lol :)

ocenił(a) film na 9
LadyLuthien

aaaa panika na jacka sparowa..musze się ogarnąć...http://marvel.com/news/story/18016/marvels_the_avengers_assemble_on_tw itter

ocenił(a) film na 8
LadyLuthien

niezłe ;]

ocenił(a) film na 9
Sarah_7

znając życie to bym się zawiesiła nad klawiatura i nie wiedziałabym co napisać :)