Podobnie, jak w przypadku niemieckiego, dodano kilka nowych scenek: http://video.ru.msn.com/watch/video/%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D 0%B8/6g68c8v4
Super sceny. Zwłaszcza dialog Lokiego ze Starkiem. (- Mam armię. - A my mamy Hulka.)
No i dubbing o dziwo świetny. Niemiecki się nie umywa.
jak ogladam filmy z niemieckim dubbingiem to musze przyznac ze czesto to tak po prostu sztywno, chu-j*owo brzmi daltego wole ogladac w orginalej wersji z napisami
ja tak samo :)
mam nadzieje , że to będzie prawda i niedługo pojawi siejakiś nowy trailer
zgadzam sie :)
w sumie uważam , że ten rok bedzie genialny jeżeli chodzi o filmy , które wychodzą
Avengers , TDKR , Prometeusz , The Bourne Legacy , Igrzyska Śmierci , Skyfall , Hobbit , Django Unchained , Nero Fiddled i 47 Ronin
a Ty ?
Expendables 2, Avengers, Igrzyska SMierci, Hobbit, Django Unchained, Act of Valor, Rec 3 i 4, The Raid, Universal Soldier 4, J. Edgar (ten akurat wyszedl pod koniec grudnia 2011), Red Tails, Sin City 2, TDKR, Seven Psychopaths, Bullet to the Head, ;)
Nowy zwiastun ma się pojawić podczas XL VI Super Bowl [5.02]: http://filmpressrelease.tumblr.com/post/15492659208/2012-xl-vi-super-bowl-spots
jak by się coś pojawiło to dajcie znać...nie wiem jak wy ale ubolewam nad tym że będzie polski dubbing chętnie skręciłabym kark temu kto to wymyślił...nie przepuszczę tekstów Starka w oryginale i Lokiego oczywiście...dla mnie taki film z pl dub jest do kitu to można robić pod animowane bajeczki sry..ale sądzę że jednak oryginał jest lepszy :)XD
Co? Że jak przepraszam? Że dubbing będzie? Nie, proszę, powiedz, że to taki żart. Najpierw 3D a teraz jeszcze pozbawią mnie głosów Hiddlestona, L. Jacksona i Downeya! Obejrzenie tego filmu powoli przestaje mieć sens...
nie stety nie żartuje sama byłam zaskoczona mocno na innych wątkach dowiedziałam się że to prawda i bd polski dubbing ponoć po sherlocku w kinach leci zwiastun z polskim dubbingiem..więc mam nadzieje że ACTA nie zablokuje mojej strony na której oglądam filmy..bo bd zmuszona do kupienia płyty która jak wiadomo dvd wychodzi później jak film :P
Miejmy nadzieję, że będzie tak, jak kiedyś z Zemstą Sithów - że puszczą i wersję z dubbingiem i z napisami. Bo jak będzie tylko dubbing to film owszem zobaczę, ale nie w kinie. Bez ich głosów to zwyczajnie nie ma dla mnie sensu.
mi sie wydaje , że raczej bedzie mo zliwośc zobaczenia tego filmu z napisami , a jak nie to przeboleje i poczekam do wydania na DVD
no to drogie panie widzę że tworzy nam się tu ruch oporu przeciw dubbingowi mam nadzieje że w kinie pójdzie tak jak mówicie inaczej przyspieszę koniec świata z grudnia na kwiecień :) i będzie tak:
- Rodacy wybaczcie mi , że muszę zniszczyć ten świat..
- Spoko my też chcieliśmy z napisami.. XD
ale weźmy dla przykładu Multikino , gdzie gdy leci film 3D , to można go dla wyboru obejrzeć w 2D ; czasami nawet jest mo zliwoc- dubbing czy napisy ; więc dlaczego nie miało by byc tak z Avengers ?
nie wiem na razie daje sobie spokój z tym wszystkim poobserwuje jak się wali i pali nasz rząd przez ACTA...a na razie czekam wytrwale do 5 . 6 lutego jak wbije kolejny zwiastun ...XD
Nowy scenariusz..hihi Avengers om poblokują internet.. Loki przywódcą Anonymous...rewolucja Loki królem..Avengersi za kratkami za ściąganie plików...zbanują Thora za nielegalny przepływ transferu na Bifroście ...XD hihi
ja to mam chyba pół miejsca na telefonie zajętego jego zdjęciami a później jak mam jakieś lepsze to sobie rysuje na A4 :)hyy..ale też by nie za dużo dawali wystarczy mi jak go w zwiastunie pokarzą to później się foty ściągnie :)XD
ło tej sceny w czasie 1:33 nie dojrzałam opaczyłam dopiero teraz ogarnęłam..ale dostał w szczenę ha nie no ja muszę iść na ten film Thor ma zamach a Loki wymach lol :)
aaaa panika na jacka sparowa..musze się ogarnąć...http://marvel.com/news/story/18016/marvels_the_avengers_assemble_on_tw itter