i podajcie wszystkie tytuły filmów o superbohaterach do których Avengers nawiązuje.
nie wszystkie, nie ma tam np. Zielonej Latarni, poza tym nie wiem z jakiego filmu pochodzi Czarna Wdowa i wiele innych postaci
Zielona Latarnia jest z DC Comics i nie ma nic wspólnego z Avengersami. Czarna Wdowa nie ma własnego filmu, za to pojawia się w Iron Manie 2.
Geniuszu, w powiązanych nie ma informacji o stopniu powiązania filmów. Rebooty, Remake'i inne rzeczy nie dziające się w tym samym uniwersum tez mogą być w powiązanych.
WoopsyDaisy >>>> Zielona latarnia to DC i Liga sprawiedliwych (wraz z Flashem, Batmanem, Supermanem i innymi)
Masz, jak chcesz:
Incredible Hulk z Nortonem
Iron Man
Iron Man 2
Thor
Captain America: Pierwsze starcie
Czyli Hawkeye, podobnie jak Czarna Wdowa, nie ma swojego filmu? Pojawił się w jednej scenie w Thorze, ale to wszystko.
Po prostu wprowadzono ich w filmach innych bohaterów. Poza tym pewnie chcieli szybciej przejść do Avengersów zamiast rozbijać się na drobne.
nie załamuj ludzi, nie wiem gdzie spędziłeś ostatnie kilka lat, że nie wiesz takich rzeczy.
Nie wydaje mi się abym to ja się tutaj kompromitował, ale nie będę cie wyprowadzał z błędu. Napawaj się nim do woli. Ja nie zamierzam z tobą dalej dyskutować.