Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

pomóżcie mi 

użytkownik usunięty

i podajcie wszystkie tytuły filmów o superbohaterach do których Avengers nawiązuje.

Masz przecież wszystko w "powiązanych tytułach" na filmwebie.

użytkownik usunięty
selina_kyle

nie wszystkie, nie ma tam np. Zielonej Latarni, poza tym nie wiem z jakiego filmu pochodzi Czarna Wdowa i wiele innych postaci

Zielona Latarnia jest z DC Comics i nie ma nic wspólnego z Avengersami. Czarna Wdowa nie ma własnego filmu, za to pojawia się w Iron Manie 2.

Oj Many. Skąd ci się Green Lantern w tym uniwersum znalazł?

ocenił(a) film na 1
selina_kyle

Geniuszu, w powiązanych nie ma informacji o stopniu powiązania filmów. Rebooty, Remake'i inne rzeczy nie dziające się w tym samym uniwersum tez mogą być w powiązanych.
WoopsyDaisy >>>> Zielona latarnia to DC i Liga sprawiedliwych (wraz z Flashem, Batmanem, Supermanem i innymi)

Iron Man, Iron Man 2, The Incredible Hulk, Thor, Captain America: The First Avenger.

Masz, jak chcesz:
Incredible Hulk z Nortonem
Iron Man
Iron Man 2
Thor
Captain America: Pierwsze starcie

ocenił(a) film na 8
selina_kyle

Czyli Hawkeye, podobnie jak Czarna Wdowa, nie ma swojego filmu? Pojawił się w jednej scenie w Thorze, ale to wszystko.

ocenił(a) film na 9
igop136

Hawkeyke ma scene w Thorze, a Black Widow występuje w Iron Manie 2:)

igop136

Ci bohaterowie nie potrzebowali widocznie oddzielnego filmu.

ocenił(a) film na 1
Peeves

Po prostu wprowadzono ich w filmach innych bohaterów. Poza tym pewnie chcieli szybciej przejść do Avengersów zamiast rozbijać się na drobne.

ocenił(a) film na 8
igop136

nie załamuj ludzi, nie wiem gdzie spędziłeś ostatnie kilka lat, że nie wiesz takich rzeczy.

ocenił(a) film na 8
flake

Co dokładnie usiłowałeś wnieść do dyskusji tym postem?

ocenił(a) film na 8
igop136

twoje zacofanie.

ocenił(a) film na 8
flake

Nie wydaje mi się abym to ja się tutaj kompromitował, ale nie będę cie wyprowadzał z błędu. Napawaj się nim do woli. Ja nie zamierzam z tobą dalej dyskutować.

ocenił(a) film na 1
flake

Może miał inne rzeczy do roboty niż interesowanie się kinem. To nie zacofanie. Nie kazdy jest nolifem.